Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
P 20-21
FUGA D'EMPRESES
80 de les I00 grans
firmes catalanes van
mantenir la seu
Les vint companyies que van
canviar de domicili suposen el 42%
de la facturació total del rànquing
Quasi tot el sector financer va
moure la seu, mentre que cap
grup d'alimentació ho va fer
ara.cat
P16-17
DILLUNS
8 D'OCTUBRE DEL 2018
NUMERO 2846
1,50 EUROS
FINS A UN 30% D'ESTALVI
PERAIS SUBSCRIPTORS
DE PAPER
SUBSCRIPCIONS ARACAT
VID R
La Colla Vella de Valls triomfa al Concurs de Castells
Els vallencs acaben amb l'hegemonia dels Castellers de Vilafranca a la cita de Tarragona
PowerLift
LA SOLUCIÓ FACILIECONOMICA
PER PUJARI BAIXAR ESCALES
PPi Csja parlen de fer coalició de govern
Casado reclama la gestió estatal de les presons i Rivera ampliar el155
P 14-15
P32-34
Les multes per
incivisme han baixat
FUTBOL
amb el govern Colau
Els sindicats policials diuen que
es crea sensació de permissivitat
UN EMPAT QUE
FA PERDRE EL
LIDERATAL
BARÇA
Truca'ns ara!
Telèfon gratuit 900 908 103

Noticias
 • ERC i el PSOE es reuneixen en secret a Barcelona per abordar la investidura de Sánchez
  Representants d'ERC i del PSOE s'han reunit avui en secret a la seu del Consorci de la Zona Franca, a Barcelona, ha avançat El Periódico i han confirmat fonts coneixedores a l'ARA. La trobada es produeix abans de la reunió formal que els dos partits han convocat per demà a les 12 hores també a Barcelona. Les mateixes fonts assenyalen que ha sigut "una reunió de treball preparatòria de la demà, com s'acostuma a fer aquests casos".
 • Colau vol que es restin punts als cotxes contaminants infractors però la DGT ho descarta
  El regidor d'Emergència Climàtica de Barcelona, Eloi Badia, ha defensat la decisió de reduir dels 200 euros anunciats a 100 la multa mínima per infringir les restriccions de la zona de baixes emissions que vetarà la circulació dels cotxes més contaminants en el territori comprès entre les rondes a partir de l'1 de gener. En una entrevista a TV3 ha assegurat que s'ha optat per aquesta rebaixa per homogeneïtzar les sancions als cinc municipis afectats per les restriccions i per buscar la "màxima seguretat jurídica", però ha remarcat que el consistori demana al govern espanyol que reguli aquest àmbit i que es plantegi aspectes com la retirada de punts del carnet de conduir per incompliments d'aquest tipus.
 • Alejandro Fernández: “El PSOE i ERC negociaran perquè els presos surtin com més aviat millor”
  Alejandro Fernández (Tarragona, 1976) és l’actual president del PP a Catalunya. Es va fer càrrec del partit fa poc més d’un any i ara intenta reflotar la formació. En un frase, com ha estat ser president del PP a Catalunya? Una odissea, perquè assumeixo el càrrec en el moment més complicat de la història del PP. En el meu primer cap de setmana com a president, rebo de regal tres enquestes: ens donaven zero a l’Ajuntament de Tarragona, zero al Congrés i zero al Parlament.
 • Baetulo tenia més poder del que ens pensàvem
  Al llarg dels darrers anys diferents excavacions arqueològiques han anat aportant evidències que Baetulo, fundada al segle I aC, era més gran, més rica i més poderosa del que ens pensàvem. La darrera troballa s'ha fet al suburbium occidental de la Badalona romana, a l'actual barri de Coll i Pujol. Es tracta d'un tram de la Via Augusta, el primer que es localitza a la ciutat, que connectava les principals ciutats romanes, des de Cadis fins a Roma, i diversos edificis que es van utilitzar des del segle I aC fins al segle V-VI dC.
 • Catalunya, potència editorial que vol ser també potència lectora
  Cada desembre, la Nit de l’Edició serveix perquè el sector del llibre reflexioni sobre la seva salut. Superat el punt més baix de la crisi –es va passar dels 3.109 milions de facturació del 2009 als 2.181 del 2013 al conjunt de l’Estat–, el Gremi d’Editors de Catalunya celebra que aquest 2019 “sigui el sisè any que el sector creixerà, a l’entorn d’un 2%”, comentava aquest dilluns el seu president, Patrici Tixis.