Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
P 04-13
LEHMAN BROTHERS
El crac del segle
ara.cat
DISSABTE
15 DE SETEMBRE DEL 2018
NUMERO 2823
1.8o EUROS
EMPORTAT
EL 'CRIATURES
DECISIONS QUE FAN
CRÉINER LAFAMÍLIA
DOSSIER
Avui fa una dècada
de l'apocalipsi
econòmica que
ningu va
preveure
P 56-57
P 14-15
ESTILS
La UAB
rectifica
Rivera: no és
doctorand
ARRENCA
LA MILLOR
TEMPORADA
DE BOLETS
Els micòlegs no
JOSEP
RAMONEDA
filosof
La caiguda de Lehmain
Sánchez fa pública
la tesi i demostra
que no hiha plagi
Brothers anu
nciava el final
recorden un inici
d'un model de governança.
El pas de la democràcia
a l'autoritarisme,
iés inexorable?
tan excepcional

Noticias
  • El Pirineu i els camins cap a la llibertat
  • "Osona és un dels llocs més contaminats del món pels purins dels porcs"
    A finals de febrer, els 27 països de la UE van acordar les bases per a la nova directiva de la qualitat de l'aire, que hauria de millorar la salut dels més de 446 milions d'europeus. La normativa també hauria de suposar força canvis a Catalunya, on les dades són especialment negatives. En parlem amb Xavier Querol, que és doctor en ciències geològiques per la Universitat de Barcelona, assessor de qualitat de l'aire de l'OMS i professor d'investigació de l'Institut de Diagnosi Ambiental del CSIC a Barcelona.
  • Tot igual a l’espera de pluja més general a finals de Setmana Santa
    El temps d’aquestes últimes hores ha viscut moments de tota mena segons la zona. Fortes ventades, temporal marítim, cel canviant, precipitacions sobretot al Pirineu i una clara pujada dels termòmetres (trobareu totes les dades al final d’aquesta informació). Aquesta situació tan variada i canviant es mantindrà fins part del dissabte, a l’espera d’un front fred actiu que reactivarà les pluges a gran part del país l’últim tram de Setmana Santa. Aquesta és la previsió dia per dia del que resta de Setmana Santa:
  • “El problema avui és si els mitjans estem preparats per a la nostra extinció”
    Ens citem al bar del Parlament mentre els partits debaten uns pressupostos que acabaran caient i precipitant unes eleccions. Nacho Cardero dirigeix El Confidencial, un dels mitjans amb més audiència a Espanya, tot i que ell assegura que l'èxit del projecte el mesura a partir de la seva influència. Capitaneja un equip de 200 persones, però es mostra extremadament caut amb el futur del sector.
  • 182 milions d'euros, el cost de l'últim caprici d'Amancio Ortega
    Amancio Ortega té nova il·lusió per a l'estiu. El fundador d'Inditex i màxim accionista de l'empresa acaba de desembutxacar 182 milions d'euros per comprar el seu nou capritx: el megaiot Project 2024, de 72 metres d'eslora, segons informa La Voz de Galicia. L'embarcació, comprada a la naviliera Feadship, és "personalitzada" i permet als clients "gaudir d'una gran gamma d'opcions de primera qualitat". La web de la naviliera assegura que el vaixell estarà preparat per a l'estiu.