Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
P 12-13
JIHADISME
SUMARI 17-A
Els antecedents
d'Es-Satty no constaven
als registres policials
L'historial delictiu de l'imam de
ara.cat L'historial delictiu de limam de
ala.calRipol, empresonat per tràfic de
No hihavia cap referència al
No hi havia cap referència al
seu passat tot i haver tingut
contactes amb CNl i Guàrdia Civil
DIJOUS
9 D'AGOST DEL 2018
NUMERO 2786
drogues, no apareixia enlloc
130 EUROS
QUADERN D'ESTIU
ALTA CUINA AMB
XANCLETES
BARCE LONA
UDAD SiN LEY
Xiringuitos dautor
ASSOCIACIO VEINS
lercera reprovació a Colau en quatre mesos
El fet que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, fos de vacances no li va estalviar ahir que l'oposició la reprovés al plenari
per tercer cop aquest any, aquesta vegada pels problemes d'incivisme i inseguretat. A la foto, un manter a la Barceloneta
L'incendi de
El jutge de l'l-O
insta el TSJC a
Llutxentja ha
calcinat 40 cases
El foc del País Valencià
manté desallotjats 2.600
veins i segueix fora de control
VICEN
VILLATOROinvestigar Aragones
escriptor
Podria semblar acceptable
una treva institucional el
17-A, però la anormalitat
està en el nucli mateix dels
El titular del jutjat número 13
vol que es miri si va buscar
finançament a l'exterior

Noticias
  • Oques Grasses no té rival: bogeria, bon rotllo i disbauxa en l'estrena del nou disc
    Nit de festa grossa al Palau de Fires de Girona, que s'ha omplert de gom a gom per rebre el primer concert de la gira de presentació de Fruit del deliri, l'esperadíssim nou disc d'Oques Grasses, estrenat tot just fa dues setmanes. La banda osonenca ha fet vibrar les prop de 7.000 persones que abarrotaven a peu dret el recinte gironí amb un concert llarguíssim i espectacular, alternant els dotze temes de l'últim àlbum, que el públic ja canta i balla de memòria, amb molts dels hits de llançaments anteriors. El directe és imbatible i sense rival, amb una combinació justa de marxa, bogeria, bon rotllo i disbauxa, que, un any i mig després de l'apoteòsic triomf al Palau Sant Jordi de Barcelona, es manté a dalt de tot i no perd pistonada.
  • La candidata que va estar tancada al calabós abans de néixer
    La cap de llista de la CUP, Laia Estrada, ha acumulat diferents causes repressives, però abans de néixer ja va estar tancada en un calabós. Va ser el mes de febrer del 1982, set mesos abans que arribés al món. La Crida va convocar una plantada en silenci a la Rambla de Tarragona contra l'OTAN i la Policia Nacional en va detenir els promotors, entre els quals hi havia la seva mare, la Marisa, embarassada de dos mesos. Entre els detinguts hi havia Carles Riera, amb qui ha compartit hemicicle aquesta última legislatura.
  • La Piedad, l'àvia de Laia Estrada: el silenciós pilar que aguantava tota una família
    Laia Estrada recorda la seva àvia materna, Piedad Romero, travessant Tarragona per anar-la a recollir a l'escola. Recorda els seus llargs silencis i la mirada preocupada quan va començar a sentir la seva neta parlant de política. "Ja li havia passat el mateix amb els meus pares, que són els que m'han transmès l'activisme. Els meus pares sempre han militat i no han claudicat mai. L'àvia tenia por, ja que ella havia patit massa, durant la guerra. I sempre patia per si nosaltres podíem patir la repressió que va patir el seu pare", explica la candidata de la CUP.
  • Óscar Puente: "Sánchez és 'el puto amo', se'l respecta i parla anglès"
  • El Louvre es planteja canviar de sala 'La Gioconda'
    L'any passat, pel Museu del Louvre de París hi van passar gairebé nou milions de visitants. Entre un 75 i un 80% d'ells tenien com a prioritat visitar La Gioconda, quadre pintat per Leonardo da Vinci a principis del segle XVI i que és, des de fa dècades, un dels plats forts del museu.