Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
P04-11
CRISI MIGRATORIA
Europa estudia crear
camps de refugiats
fora de la UE
SELECCIÓ
POPULISME
La idea fa seves les tesis contra
Proposa frenar els estrangersL
irregulars en paisos tercers perla immigració dels governs d'ltàlia,
decidir quins poden rebre asil
Hongria, Dinamarca i Austria
ara.cat
DIMECRES
20 DE JUNY DEL 2018
NCMERO 2736
130 EUROS
FERRAN SÁEZ
MATEU
filosof
ATRAPATS AL CAMP MES GRAN DEL MON
Cada cop que algú apel-la
a mantenir el carro
enmig del pedregar
està faltant al respecte
als presos polítics
Al nord d'Uganda, el camp de Bidi Bidi a
300.000 sud-sudanesos fugits del seu país, la majoria menors i dones. FRANCESCMILLAN
P 12-13
aiLa pugna entre Cospedal i Santamaría
estén la por a un trencament dins el PP
MOSTAFASHAIMI
investigador de la UdG
El problema dels menors
emigrants no acompanyats
exigeix una intervenció
immediata que replantegi el
GAVIO BOARAT
P 40-41
El Celler de Can
Roca, segon millor
restaurant del món
El barceloní Disfrutar passa
de la 55a posició a la 18a
model. Es un tema de paísEIS veins aturen
set desnonaments
en un matí
Mobilització popular a
JOSEP RAMONEDASe
filosof
El sobiranisme ha de
renunciar a la via unilateral
i el govern espanyol
l'ha de reconeixer
com a projecte polític
Sant Antoni i Ciutat Vella

Noticias
  • Puigdemont contempla ser president encara que no hi hagi majoria absoluta independentista
    Totes les enquestes del 12-M apunten a un hemicicle fragmentat que requerirà de pactes per formar govern després de les eleccions. I, malgrat que el candidat de Junts, Carles Puigdemont, només preveu ser president amb un pacte amb els partits independentistes, aquest dijous s'ha erigit com el presidenciable amb més opcions. Més que el del PSC, Salvador Illa, ha dit. En una roda de premsa a l'ACN, ha assegurat que la seva prioritat és "reunir" la majoria independentista i ser investit per majoria absoluta amb els seus vots. Ara bé, també ha dit que contempla ser president igualment encara que el sobiranisme perdi per primer cop des de l'inici del Procés aquesta majoria absoluta. S'ha reafirmat en que, aquest escenari, és el candidat que pot tenir més sís que vots en contra.
  • Declaració final de Daniel Sancho: la serra comprada hores abans era per tallar cocos
    Tal dia com avui fa nou mesos Daniel Sancho i Edwin Arrieta eren en una habitació d'hotel de l'illa Tailandesa de Koh Phangan. El que va passar aquella nit i les hores posteriors és el que fins avui s'ha intentat esbrinar a través de declaracions, investigacions i un judici que ha acabat a les 11 del matí d'aquest dijous, hora local (matinada de dijous a Catalunya). El judici, que va començar el 9 d'abril, ha quedat vist per a sentència un dia abans del previst per un canvi en la testificació de testimonis.
  • Seat tanca el millor trimestre de la seva història: ven 138.600 cotxes i guanya 226 M€
    Tot i la debilitat del mercat espanyol de l'automòbil, Seat ha iniciat el 2024 amb un fort creixement. Els tres primers mesos d'enguany són el millor trimestre en vendes i beneficis en la història de l'empresa de Martorell. Entre les dues marques –Seat i Cupra– s'han venut 138.600 cotxes del gener al març, un 10,6% més que el mateix trimestre de l'any passat, i s'ha generat un benefici operatiu de 226 milions d'euros, un 57% superior al primer trimestre del 2027.
  • Més comèdia, que és la guerra!
    Jordi Casanovas és un autor prolífic (més de trenta obres), prou dúctil per acostar-se al teatre documental (Ruz/Bárcenas, Jauría), al drama sociohistòric (Vilafranca, Valenciana) o incidir amb bisturí en les comèdies dramàtiques com aquesta Conspiranoia, coescrita amb Marc Angelet (Lapònia, Teràpia integral), que a la fi s’inscriu dins d’un subgènere teatral que ell mateix ha conreat en diverses ocasions (Sopar amb batalla, Alguns dies d’ahir): la reunió d’una família o un grup d’amics per una qüestió anodina o fins i tot còmica com la de Conspiranoia, però que farà eixir totes les coses desagradables que uns i altres amaguen des de fa temps.
  • Fonda Rigà: tradició i respecte per la cuina de muntanya
    Som a la vall de Camprodon, visitant indrets naturals i paisatgístics excepcionals. Tenim la possibilitat de conèixer llocs meravellosos en bicicleta o caminant i descobrir el llegat romànic que impregna part de l'arquitectura de la vall, però no tenim prou temps per a tot i ja sabeu que el patrimoni més preuat per a nosaltres són els restaurants del nostre país.