Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
PLE D'INVESTIDURA
Quim Torra
I3lè presiden de la Generalitat
ara.cat
IMARTS
5 DEMAIG DEL 2018
UIKNO 2700
130 EURCOs
"Governaré pera
tots els catalans"
Autocrítica Demana perdó i admet que "algunes coses no s'han fet bé"
Provisional Reitera el compromís amb Puigdemont i avui el visita a Berlín
Pactes Els retrets de CUP, comuns i PSC auguren una difícil governabilitat
JOAN B.
CULLA
Els que titlen Quim Torra
que se n'ha fet dels
sobre
presumptes moderats
ESTHER ERA
L'elecció de Torra ha donat
artilleria nls que aticn ln
fractura i frisen per mostrar
un moviment civic com ua
massa alienadai fanatica
ERNESTO EKAIZER
Desenes de morts a Gaza en les protestes contra Trump
L'exèrcit israelià mata una cinquantena de palestins en les protestes a la franja de Gaza pel traslat
de rambaixada dels Estats Units de Tel Aviv a Jerusalem coincidint ambel 70è aniversari de la Nakba. P. 16-17
Llarena explica als jutges
insurrecció del 3-O va ser
tan greu que va obligar el
rei a dirigir-se a la nació

Noticias
  • Ni tan sols Déu pot dir-li a Sydney Sweeney què ha de fer amb el seu cos
    Per introduir-nos en les rutines del convent que li serveix d’escenari principal, la banda sonora d’Immaculate fa una extensa cita a Bruno Nicolai, un dels grans compositors del cinema de gènere italià. Es tracta del tipus de picada d’ullet que esperem trobar en una pel·lícula de Quentin Tarantino, però no en una sèrie B que va de cara a barraca. La seqüència revela la discreta sofisticació de Michael Mohan, un director interessat en treballar materials de reputació dubtosa –el thriller eròtic a Els voyeurs, i ara l’anomenada nunsploitation, o morbo amb monges, tot i que aquí hi ha més intriga gòtica que libido reprimida–, no amb l’ambició d’elevar-ho sinó d’estudiar-ne les formes per assaborir plaers que ja no semblen tenir lloc en el cinema actual.
  • La Moncloa no ha comunicat encara l'hora de la compareixença de Pedro Sánchez
  • L'absentisme s'enquista a les universitats: "El perfil dels estudiants ha canviat"
    "Preparar tota una classe i, quan hi arribes, veure que la meitat dels estudiants no hi són és esgotador", reconeix una professora que ensenya des de fa més de vint anys en una universitat catalana. "No és que no els interessi el que estudien, però sembla que ja no consideren important que el professor els transmeti el que sap", explica un catedràtic que ha vist com any rere any les cadires de la primera fila de les aules s'han anat buidant.
  • La nova Alexia i la seva espina clavada
    La desaparició d'Alexia de les alineacions titulars de l'eliminatòria davant el Chelsea ha quedat com una anècdota per dos motius: pel bon rendiment de l'equip sense ella a Stamford Bridge i perquè la jugadora de Mollet del Vallès no ha mostrat disconformitat amb aquest rol secundari malgrat haver guanyat dues Pilotes d'Or recentment i tractar-se de la imatge mediàtica més cridanera d'aquest Barça històric juntament amb Aitana Bonmatí, qui no para de guanyar protagonisme dins i fora del terreny de joc. Els 27 minuts a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i el temps afegit de la tornada han estat tot el que li ha ofert Jonatan Giráldez. Alexia ho ha entomat sense males cares, va estar a punt de marcar en l'última jugada de l'anada i es va afegir com una més a la celebració pel pas a la final de la Champions League.
  • Pablo Isla, de l'imperi de Zara a la vicepresidència de Nestlé
    Pablo Isla, mà dreta d'Amancio Ortega durant gairebé 17 anys, va deixar la presidència d'Inditex el 2022 per donar pas a l'hereva del magnat, Marta Ortega. No va marxar amb les mans buides: 27 milions d'euros de quitança van marcar el seu adeu. Isla arrenca una nova etapa com a vicepresident de la multinacional Nestlé. No ha sigut l'únic nomenament rellevant dels últims dies.