Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
CRISI IHUMANITARIA
Oscar Camps, fundador de l'entitat: "Estan
en joc els drets de tots els ciutadans europeus"
Open Arms busca
com continuar
amb els rescats
ara.cat
G cancela l'expedició,
defensa la legalitat del salvament
i buscarà un nou vaixell
La UE es desentén de la requisa
i deixa la decisió final en mans
de les autoritats italianes
IMARTS
20 DE MA DEL2018
130 EURCOs
SEA RESCUE
TS NOT
A CRIME
JOANB.
CULLA
Lainvolució autoritaria
La tripulació de I'Open Arms ahir a bord del vaixell retingut a Pozzallo (Sicilia) abans de donar per acabada la missió. VERETR
de l'Estat el
sotmet a un
degoteig d'amonestacions
que lindependentisme
hauria de saber explotar
Suissa respon a Espanya oficialment, via Interpol,
que no hi ha base per detenir Puigdemont
SALVADORCARDUS
El veritable obstacke per
a la majoria republicann
no és la voluntnt lliure dels
catalans sinó les condicions
que imposa l'Estat
Barcelona
Esplugues, a un
un centenar
d'espècies
CANDELACALLE
Cop de pedal
Diversos estudis
internacionals demostren
la correlació entre lideratge
femení i millors resultats
empresarials
Prioritzarà els animals en
Elcarril bici uneix les ciutats
amb dos anys de retard

Noticias
  • ERC ridiculitza Aliança Catalana amb un vídeo de Najat Driouech contra el racisme
    Aliança Catalana fa temps que ha situat a la diana la diputada d'ERC Najat Driouech, la primera a portar vel al Parlament. "És l’escletxa que l’islamisme ha trobat per modelar la nostra societat a imatge seva", va dir la líder de la formació xenòfoba, Sílvia Orriols, en el seu desembarcament a Barcelona dijous passat. En aquell mateix acte, el cap de llista per Barcelona, Lluís Arenys, es preguntava: "Per què hem de permetre que al nostre Parlament hi hagi dones amb els cabells tapats fomentant la misogínia?", en referència a Driouech.
  • Una setmana de campanya que serà decisiva
    L'experiència de les últimes eleccions mostra que l'última setmana de campanya acostuma a ser decisiva, ja que cada vegada més els electors esperen a l'últim moment per decidir el seu vot. Així, a les últimes eleccions generals vam veure la remuntada de Pedro Sánchez davant un Alberto Núñez Feijóo que va cometre errors greus. I també a les basques el PNB va mobilitzar a última hora el seu electorat per impedir ser derrotats per EH Bildu. Què passarà a les eleccions catalanes?
  • ERC, PSC i PP, els partits que poden 'pescar' més entre els indecisos
    Quin és l'efecte d'una campanya electoral? Tenint en compte que la gran majoria dels ciutadans no segueixen el dia a dia dels partits, l'estratègia per captar el vot de l'indecís s'ha de basar en la repetició i en els grans impactes. Arribar a connectar amb el votant que dubta i mobilitzar el convençut són els dos grans objectius d'aquests quinze dies en què l'exposició mediàtica és màxima, encara que segueixin competint amb l'última estrena de Netflix o la gala 10 d'Eufòria. La importància de la campanya, més enllà que se segueixi en diagonal, es justifica pel fet que cada cop són més els electors que dubten fins al final. En les últimes eleccions espanyoles, per exemple, el 40% dels ciutadans que hi van acabar participant van decidir el seu vot durant aquestes dues setmanes prèvies. I és aquí on és clau adaptar el missatge al perfil de l'indecís. Sobre el paper, el 12-M aquesta serà una feina que tocarà fer especialment al PSC, a ERC i al PP, els tres partits que tenen més camp per
  • 'De fit a fit', 06/05/2024
  • Mor César Luis Menotti, l'apòstol del bon futbol que va engrescar el Barça
    César Luis Menotti, conegut com el Flaco, ha mort avui als 85 anys a Buenos Aires. L'entrenador que va aconseguir que l'Argentina fos campiona del món per primer cop, el 1978, va guanyar-se amb el temps el respecte de l'esport mundial gràcies a la seva defensa d'un estil ofensiu. Convertit en tot un intel·lectual del joc, Menotti va treballar al Barça, on va coincidir amb Diego Armando Maradona. Durant dècades, va ser un dels grans defensors d'una forma d'entendre el joc i va influenciar homes com Marcelo Bielsa, Pep Guardiola o Lionel Scaloni. A l'Argentina, el debat oposava el menottisme al bilardisme, contraposant-lo amb l'estil del tècnic campió del món el 1986, Carlos Salvador Bilardo.