Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
PRESSIO JUDICIAL
Forcadell no repetirà en el càrrec
i reclama algú amb les mans lliures
Ernest Maragall es perfila per a la presidència del Parlament
Forn, Sànchez i
Cuixart renuncien
ara.cat
a la via unilateral
DIVENDRES
DEL 2018
El conseller i l'expresident de El president d'Omnium defensa al
'ANC, electes de JxCat, deixarien TS que ara cal seguir el camí d'un
50 EUROS
l'escó si es torna a desobeir
referèndum pactat amb l'Estat
HIHA ODI CAP
A LA CULTURA
QUE FA PENSAR
Mirades'
Crònica
gràfica
a les pagines
centrals del
diari
Fugida a través dels Alps
Aquest grup dimmigrants guineans es disposen a travessar els Alps caminant per la neu, amb destí a França, on
rassociació Tous Migrants els ofereix suport. A la imatge, encara en territori italia, es creuen amb un excursionista
ERNELETRecta final
Recta finaAugmenten
per a la Gran els ingressos
BARCA
AQUARTS DE LA
COPAARITME
DE MESSI
EKAIZER
poriodale
onur bo n g oCoalició ade pacients
anena ingni inteneedeAlemanya greus per grip
Govern no sembla que
modiflear la seva posició
sobre lempresonament
Yerry Mina, fitxat

Noticias
 • "Batet menysté el Suprem per no suspendre els presos", portada d''El Mundo'
  Aquests són els titulars dels principals diaris de Madrid i Barcelona: El Mundo: "Batet menysté el Suprem per no suspendre els presos" Abc: "El Suprem no es deixa utilitzar per Batet i el govern" El País: "La Mesa preveu suspendre avui els presos amb l'aval dels lletrats" La Razón: "El cau d'Assange" El Periódico: "Sánchez demana que Barcelona no cedeixi a l'independentisme" La Vanguardia: "Aturada del lloguer de pisos a l'espera dels efectes de la llei" El Punt Avui: "Ni el Suprem ni Batet volen assumir la suspensió" ARA: "Junqueras: 'És imprescindible una trobada amb el president espanyol'"
 • De fit a fit
 • La religió a l’escola: un problema europeu
  El passat mes de novembre, a París, l’ Encyclopaedia Universalis i la revista L’actualité religieuse dans le monde van organitzar una diada d’informació i de debats sobre la religió com a matèria d’ensenyament a l’escola. La revista esmentada va publicar un dossier presentat per José de Broucker que, amb breus al·lusions a diversos països d’Europa, parlava del problema a França, tant en l’ensenyament públic com en el confessional, tant entre alumnes cristians com entre els de les religions de comunitats immigrades.
 • May pacta amb el seu partit un comiat per etapes
  10 de juny. Aquesta és la data. El pols final de la primera ministra britànica, Theresa May, amb l’aparell del Partit Conservador, que se’n vol desfer el més aviat possible i que intentava forçar-ne la marxa en les pròximes hores o dies, s’ha resolt amb una solució de compromís. Així, aquest matí, segons diferents mitjans britànics, la primera ministra anunciarà la renúncia al lideratge conservador a partir del 10 de juny, un cop hagi passat la visita d’estat del president nord-americà, Donald Trump, que arriba el dia 3, i s’hagin celebrat també els actes de commemoració del 75è aniversari del desembarcament aliat a Normandia, que tindran lloc el 6 de juny a França.
 • Guanyem busca el cos a cos amb JxCat en la cursa per l’alcaldia de Girona
  Intercanvi de propostes i retrets entre els alcaldables per Girona durant el debat que l’ARA va organitzar dijous a la seu el Col·legi d’Advocats de la capital gironina. Marta Madrenas (JxCat), Quim Ayats (ERC), Lluc Salellas (Guanyem Girona), Sílvia Paneque (PSC), Daniel Pamplona (Cs) i Concepció Veray (PP), els caps de les llistes amb representació a l’ajuntament gironí, van exposar ahir els seus respectius models de ciutat enmig d’un foc creuat que anava i tornava de totes bandes, especialment entre aquells partits que, ara per ara, sembla que tenen més probabilitats de ser la llista més votada: Guanyem i JxCat.