Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
EL CCIONS 21-D
ara.cat
debat evidencia
la tensió entre blocs
EL SUPLEMENT
TERRES DE LLEIDA
ES JUGA
LLEIDA
(IASIXENA)
L'absència forçada de Puigdemont i Junqueras condiciona la cita final
JXCat, ERCila CUP concentren els seus atacs en Arrimadas i Albiol
Iceta marca distàncies amb Cs i el PP, i Domènech busca un espai propi
Els sous
pugen cinc
cops menys
que els preus
CULTURA
ELS EDITORS
HOMENATGEN
JORDI
HERRALDE
DE TORO
Descarrilament sobre l'autopista
Mai hi ha hagut una
tercera via, Rajoy se nha
encnrregat: des del princip
es va intentar arraconar
i arrasar Catalunya
Un trenque viatjava entre Seattle (Washington) i Portland (Oregon) va descarrilar ahir en passar
per un pont que creuavalautopista, amb un balanç inicial de sis morts imés de setanta ferits

Noticias
  • L’Espanyol s’ofusca i deixa escapar el tren de l’ascens directe
    L’Espanyol segueix encallat i diu pràcticament adeu a qualsevol opció d’acabar la temporada en posicions d’ascens directe. Els blanc-i-blaus han sumat un nou empat (0-0) –el sisè en vuit jornades amb Manolo González– que el situa a tres punts de la segona plaça (a l’espera del que faci el Leganés contra l’Eldenc) i també a tres de quedar fora de les posicions de play-off. Tot per decidir en unes últimes quatre jornades que l’Espanyol afrontarà amb més dubtes que certeses. Tot el contrari que rivals directes com el Valladolid, proper rival dels blanc-i-blaus, o l’Eibar, que estan demostrant en aquest tram final que volen marxar de Segona per la via ràpida. 
  • El 39% dels anuncis de lloguer a Barcelona desapareixen amb el nou decret llei
    El nombre d'anuncis de pisos de lloguer de Barcelona en grans portals està en el nivell més baix dels últims sis anys. En pocs dies, Idealista, Fotocasa i Habitaclia han vist desaparèixer una de cada tres ofertes d'arrendaments a la capital catalana. Entremig hi ha hagut un moviment de pes per part de la Generalitat: l'aprovació d'un decret llei per regular d'urgència els lloguers de temporada.
  • La campanya més difícil per a ERC
    “Per què no es valora la gestió que hem fet aquests anys, amb importants augments d’inversió en sanitat i educació i amb èxits com els indults o la derogació de la sedició que van obrir la porta a l’amnistia?”, es pregunten els dirigents d’ERC. La resposta és molt fàcil: aquesta no és la pregunta que estan responent els electors a l’hora de triar la seva papereta el 12-M. La pregunta que es fa l’elector és quin tipus d’aliança hi haurà l’endemà, perquè tothom sap, fins i tot els militants més abrandats del partit, que la fórmula del govern monocolor d’ERC és irrepetible.
  • Derrotes injustes i altres mentides
    L'àrbitre va xiular i l’enèsima incompetència del Barça va fer campió el Madrid. Just en aquell instant, Míchel es va afanyar a dir-li a Xavi que no sabia com el Girona havia guanyat aquell partit. L'entrenador blaugrana va tornar a proclamar que la derrota era injusta. 
  • Un jaciment a Etiòpia planteja noves hipòtesis sobre l'expansió dels humans des de l'Àfrica
    El 2002, uns paleoantropòlegs treballaven al nord-oest d’Etiòpia quan van topar amb ascles i ossos d’animals fossilitzats: senyals reveladors que aquell lloc havia estat habitat a la prehistòria.