Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
EL CCIONS 21-D
ara.cat
DIVENDRES
SUMKRD 234
50 EUROS
LA SATIRA POLÍTICA
TORNA AL PUNT DE
MIRA DELA JUSTICIA
aBusse-les
Demostració de força independentista amb 45.000 manifestants al cor d'Europa
La violència
Cas Sixena: el
esclata al
Pròxim Orient
Primers incidents entre
israelians i palestins arran
de l'anunci de Trump
ESTHER
jutge autoritza
l'ús de la força
La policia podrà entrar al
Museu de Lleida dilluns per
emportar-se les peces
Milers de persones van
demostrur ahir que la
de l'Estat té un efecte

Noticias
  • 182 milions d'euros, el cost de l'últim caprici d'Amancio Ortega
    Amancio Ortega té nova il·lusió per a l'estiu. El fundador d'Inditex i màxim accionista de l'empresa acaba de desembutxacar 182 milions d'euros per comprar el seu nou capritx: el megaiot Project 2024, de 72 metres d'eslora, segons informa La Voz de Galicia. L'embarcació, comprada a la naviliera Feadship, és "personalitzada" i permet als clients "gaudir d'una gran gamma d'opcions de primera qualitat". La web de la naviliera assegura que el vaixell estarà preparat per a l'estiu.
  • Una militant de partit presidint RTVE
    Concepción Cascajosa ja és presidenta interina de RTVE i els diaris afins al PP li retreuen que sigui militant del PSOE. L’única notícia és l’existència d’un carnet. Una repassada als membres dels consells d’administració presents i passats de les televisions públiques –espanyoles avui, però també catalanes– evidencia que la gran majoria de noms tenen vinculacions polítiques evidents. Això no va en demèrit de la seva capacitat professional, però sí que il·lumina el gran camí a recórrer encara en matèria d’independència dels mitjans de tots. Hi haurà consellers i directius que fan de dic de contenció de les aspiracions partidistes i n’hi haurà que són meres corretges de transmissió. Caldrà veure de quin peu calça Cascajosa en aquest sentit, una acadèmica brillant, però sense experiència en gestió o realització de televisió. De moment sabem que, quan va presentar el seu projecte al concurs públic per renovar els membres del consell d’administració, va quedar en p
  • Ford garanteix la càrrega de treball a la fàbrica d'Almussafes amb un nou vehicle
    La direcció de Ford s'ha compromès a assignar a la planta d'Almussafes la fabricació d'un vehicle de passatgers amb el qual les instal·lacions valencianes "mantindran suficient càrrega de treball" mentre es decideix com la companyia transita fins a la producció del cotxe elèctric. Així ho ha explicat aquest dijous la UGT, sindicat que lidera el comitè d'empresa, que dimecres es va reunir amb el president de l'empresa, Jim Farley, a la ciutat anglesa de Dunton.
  • La guerra entre Israel i Hezbol·lah fa témer un nou èxode al Líban
    “Tots aquí ajudem amb el que podem. Perquè, del govern, no en podem esperar cap resposta”, sentencia Hisham Faour, un jubilat libanès exmembre del Partit Comunista. Ell mateix i el seu grup de camarades, igualment jubilats, han creat una xarxa de voluntaris i donen un cop de mà amb la logística per pal·liar la situació dels desplaçats a causa de la guerra al sud del país entre Israel i Hezbol·lah. Preparen una base de dades de donants de tota mena de sang per a les emergències hospitalàries, fan una llista de telèfons de taxistes per ajudar en les evacuacions i un registre dels llocs de recollida i distribució de donacions.
  • Primer discurs de Carles III després de l'anunci de Kate: "Hem d'ajudar-nos i cuidar-nos els uns als altres"
    Una setmana després que Kate Middleton fes públic que ha estat diagnosticada d'un càncer, el rei Carles III, que també està sent tractat d'un tumor, ha enregistrat un missatge de Setmana Santa que posa en relleu la importància dels actes d'amistat "especialment en moments de necessitat". El discurs es difondrà al servei religiós que tindrà lloc aquest dijous a la catedral de Worcester i al qual no podrà assistir a causa del seu tractament oncològic.