Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
REPORTATGE
El secret
encriptat
del cens
de l'1-O
P01-13/DERAT
EL CCIONS 21-D
Llarena fa marxa
El veritable motiu de la
enrere per no perdre rxretirada de l'euroordre,
ara.cat
Ernesto Ekaizer
lavier Pérez Royo
Suprem s'evita
una derrota
DIMECRES
130 EURCOs
judicial a Belgica
Aixeca la petició de detenció de Puigdemont i els consellers a Brusselles
davant la possibilitat que fossin extradits només per desobediència
FERRAN SAEZ
MATEU
La Nova Planta del 2017
existeix: és un estat d'inim
Fa de mal dir, però feiem
i continuem fent nosa
al eap de tres segles
SEBASTIAALZAMORA
Que el jutge Llarena retiri
les curoordres de detenció
no és cap girde guió, sinó
un perfeecionament de
l'esperpent en què vivim
JOSEP RAMONEDA
La notícia no està en els
netes electoral
s sinó en els
jutjats. És la consequència
de l'estratègia de Mariano
Rajoy a Catalunya
Josep Rui Jordi Turu,acabats de sortir de presó, van participar ahir al mati en la seva primera roda de premsa de campanya,
que van compartir amb Puigdemontiels consellers que són a Belgica, connectats via satél lit a través d'una pantalla CALC

Noticias
 • "A poc a poc ens anem sentint més lliures"
  Són quarts de deu del vespre i els agents de la Guàrdia Urbana posen tanques davant les platges de Barcelona per crear accessos i que no es creïn aglomeracions. Les platges no estan plenes encara però ja hi hi ha força gent. Un grup de deu informadors caminen decidits cap al passeig de Borbó, on informaran la gent que vagi cap a la sorra que no ho poden fer per dins el barri, per protegir el descans dels veïns. L’alcaldessa, Ada Colau, ha advertit que no permetrà descontrols, però cal veure si encara es poden posar portes a la platja, al plaer i a la xerinola. La sonora celebració d’un gol de França, entre l’olor de la pólvora i l’esclat constant de petards, remet a un retorn de certes normalitats com el turisme o les revetlles.
 • "No s'aturaran", portada de l''Abc'
  Abc: "No s'aturaran"
 • Troben mort a la presó de Can Brians el magnat nord-americà John McAfee
  El magnat nord-americà John McAfee, creador del conegut antivirus que duu el seu cognom, ha estat trobat mort aquest dimecres a la seva cel·la de la presó Brians II, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), on havia ingressat el 4 d'octubre, segons han confirmat a l'ARA fonts penitenciàries. Tot apunta que podria tractar-se d’una mort per suïcidi.
 • Espanya també retira gelats contaminats
  Després que França retirés del mercat fins a 90 marques diferents de gelats perquè contenien més òxid d’etilè del permès, l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) va emetre dimarts a la nit un comunicat en què anunciava que a l’estat espanyol també hi ha productes contaminats per aquest compost. Tot i que la Unió Europea va prohibir el 2011 l’ús del diòxid d’etilè, hi ha països com l’Índia que encara l’usen. “L’òxid d’etilè s’utilitzava per desinfectar espècies i llavors es va descobrir que, entre altres coses, era cancerigen”, diu Lluís Riera, director de la consultora alimentària SAIA, que afegeix que empreses de tot el món compren productes alimentaris a l’Índia.
 • ¿Va celebrar amb prou alegria Laporte el gol?: l'Eurocopa en tres tocs (dia 12)
  1. ¿Va celebrar amb prou alegria Laporte el gol?  “Ja heu vist que he celebrat el gol amb molta ràbia”. Aymeric Laporte, que dies abans de disputar l’Eurocopa amb la selecció espanyola va ser qüestionat pel seu patriotisme, va bromejar amb la seva celebració del gol contra Eslovàquia. Revenja completada. “Ho he dit des del primer moment, estic vivint un somni i m’han acollit bé des de l’inici. Estic intentant retornar l’afecte per l’aposta que han fet per mi”, va dir el futbolista occità del Manchester City.