Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
REPORTATGE
El secret
encriptat
del cens
de l'1-O
P01-13/DERAT
EL CCIONS 21-D
Llarena fa marxa
El veritable motiu de la
enrere per no perdre rxretirada de l'euroordre,
ara.cat
Ernesto Ekaizer
lavier Pérez Royo
Suprem s'evita
una derrota
DIMECRES
130 EURCOs
judicial a Belgica
Aixeca la petició de detenció de Puigdemont i els consellers a Brusselles
davant la possibilitat que fossin extradits només per desobediència
FERRAN SAEZ
MATEU
La Nova Planta del 2017
existeix: és un estat d'inim
Fa de mal dir, però feiem
i continuem fent nosa
al eap de tres segles
SEBASTIAALZAMORA
Que el jutge Llarena retiri
les curoordres de detenció
no és cap girde guió, sinó
un perfeecionament de
l'esperpent en què vivim
JOSEP RAMONEDA
La notícia no està en els
netes electoral
s sinó en els
jutjats. És la consequència
de l'estratègia de Mariano
Rajoy a Catalunya
Josep Rui Jordi Turu,acabats de sortir de presó, van participar ahir al mati en la seva primera roda de premsa de campanya,
que van compartir amb Puigdemontiels consellers que són a Belgica, connectats via satél lit a través d'una pantalla CALC

Noticias
 • Sánchez estén la mà a Cs tot i el no als pressupostos
  Mesos abans de saber si aprovaria els pressupostos generals de l'Estat, Pedro Sánchez ja assegurava que la legislatura seria llarga. Ara que ha lligat els suports després dels múltiples acords amb el bloc de la investidura, el president del govern espanyol fixa la mirada encara més enllà i parla de quinquennis o dècades. "L'edat d'or està en l'esdevenir.
 • '30 monedas', el festival de terror d'Álex de la Iglesia, arriba a la HBO
  Un mossèn, una veterinària i un alcalde són el pintoresc trio protagonista de 30 monedas, la nova incursió televisiva d'Álex de la Iglesia després de Plutón BRB Nero (La 2). De tornada al terror de tints satànics, el director basc debuta aquest diumenge a la HBO amb aquesta sèrie en què la tranquil·litat d'un poble es veu pertorbada per una vaca que pareix un nadó humà.
 • Rebuig a permetre que algunes residències rebin avis amb coronavirus d'altres centres
  “Ni de moment ni mai! No a la transformació de les residències en centres d’acollida covid-19”. Això és el que deia la pancarta amb què els familiars dels avis ingressats a la residència Falguera, de Sant Feliu de Llobregat, es van manifestar dies enrere per oposar-se al fet que el centre es converteixi en una “residència de referència” a la comarca i rebi avis amb coronavirus d'altres centres, posant sobre la taula una mesura que la Generalitat ha impulsat i de la qual fins ara s'ha parlat molt poc.
 • Barcelona tindrà concerts sorpresa als barris per Nadal
  Les restriccions forçades pel covid-19 obliguen a adaptar les activitats d'aquest Nadal als carrers de Barcelona. Per no renunciar a la música i a la cultura, s'han programat concerts sorpresa a diferents barris, una de les novetats més rellevants en el pla de centenars d'activitats de l'Ajuntament de Barcelona. Sons de Nadal és el nom que porta la proposta musical del 2020 a prova de pandèmia: 100 concerts de jazz clàssic als balcons de 50 ubicacions de la ciutat, que es faran sense avís previ per evitar aglomeracions.
 • Neu al Pirineu oriental i temporal fort a la costa
  La pertorbació mediterrània segueix encara activa i les pluges encara cauen amb intensitat cap al nord-est, sent en forma de neu a les cotes més elevades del Pirineu i Prepirineu més oriental. Fins a les 13h d’aquest dissabte portaven acumulats fins a 35 cm de neu recent a la vall del Ter i entre 15/20 cm al Cadí-Moixeró (per damunt dels 2100 m).