Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
ELSOBIRANISME FAAUTOCRITICA
"No estàvem
preparats"
Els republicans safegeixen a
les crítiques de Clara Ponsatí, la
ERC admet que el Govern
no comptava amb la resposta
repressiva i violenta de rEstat T consellera d'Ensenyament a lexili
ara.cat
Junts per Catalunya, la llista amlb
independents que encapçalarà Puigdemont
14 DE NOVEMHRE DEL 2017
130 EURCOs
B. CULLA
el PSC
Resulta dramitie
busqui en lal
Espadaler lh
Icctnie pedigri
catalanista de la UDC més
infidel als seus origens
LAIA BONET
La realitat s'està imposant
a les dues parts: tant
Un terratrèmol devasta el Kurdistan
com alEstat. No n'hi ha
prou volent una cosa
Més de 400 morts, molts desaparegutsiun panorama de devastació és el balanç provisional del fort sisme, de 7,3 en
Tescala de Richter, que ha colpit el Kurdistan, a la trontera entre lran i lraq:és el terratrèmol més mortifer d'aquest 2017
FUTBOL
La mentida és la forma
de violència més perillosa
amb què ens enfrontem arne
és el bombardeig de cada
cinquanta anys
Un terç dels nens i nenes
d'entre 10 i 12 anys no estan
satisfets amb el seu cos
LASELECCIO ITALIANA,
ELIMINADA DEL MUNDIAL

Noticias
 • Lee Golding: "Els idiomes han de conviure de manera natural dins i fora de l’aula"
  Ara fa tres anys, la Universitat d’Oxford, com ja fa temps que fa la de Cambridge amb el First Certificateo l’Advanced, va llançar l’Oxford Test of English(OTE), un examen propi online i que serveix per acreditar el nivell d’anglès. Des de llavors s’han examinat 20.000 persones a l’Estat, un 20% a Catalunya, el territori on hi ha més interessats i també més centres examinadors, amb 60 dels 300 que hi ha a Espanya.
 • Detingut un home per intent d'atropellament al tall de la Meridiana
  La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta nit un home per delicte contra la seguretat del trànsit al tall dels manifestants independentistes a l'avinguda Meridiana. Diversos manifestants han assegurat a les xarxes socials que el conductor havia intentat un atropellament massiu i la Urbana ha confirmat que l'home ha provocat un ferit lleu amb el seu vehicle.
 • JxCat i ERC inclouen els partits en la taula de diàleg
  Després de dies de negociacions entre JxCat i Esquerra, finalment s’han decidit els membres de la delegació catalana que seran en la primera reunió de la taula de diàleg, que es farà demà a la tarda a Madrid. A diferència de la part espanyola, s’hi han inclòs membres de fora del Govern i perfils clau dels dos grans partits independentistes. El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la comitiva juntament amb el vicepresident, Pere Aragonès, i els acompanyaran els consellers Jordi Puigneró i Alfred Bosch.
 • Masses i armes: la realitat del 20-S xoca amb la sedició
  “Allò es va convertir en un caos”, va declarar ahir el tinent de la Guàrdia Civil C 57393, a càrrec de l’escorcoll dut a terme a la conselleria d’Economia, que alhora reconeixia no haver vist el que passava fora de l’edifici, a part de la creixent massa de gent que s’hi anava concentrant. Però els fets del 20 de setembre del 2017 són com són i no com van poder ser, tot i que gran part de les preguntes dels fiscals posen èmfasi en el que podria haver passat: en la por, l’assetjament, les llaunes i ampolles d’aigua llançades, la cridòria, els insults i l’allau d’un grup, sense conseqüències, contra l’alta, antiga i pesada porta de fusta de l’edifici.
 • Masas y armas
  "Aquello se convirtió en un caos", declaró ayer el teniente de la guardia civil C 57393 a cargo del operativo de entrada y registro llevado a cabo dentro de la consejería de Economía, Rambla de Cataluña 19-2, al tiempo que reconoció no haber visto lo que ocurría fuera más allá de la existencia creciente de la masa que se iba concentrando. Por ejemplo, no advirtió la actuación de los agentes de las brigadas móviles, la tan citada Brimo.  Pero los hechos del 20 de septiembre de 2017 son como son y no como pudieron ser.  Y gran parte de las preguntas de los fiscales, empero, ponen el énfasis en lo que podía ocurrir, el miedo, el acoso, las latas y botellas de agua lanzadas, el griterío, los insultos y la avalancha de un grupo, sin consecuencias, contra la elevada, antigua y pesada puerta de madera del edificio. El teniente de la guardia civil ya declaró en instrucción y prestó su testimonio en el juicio del Tribunal Supremo, donde cargó, en ambas ocasiones, con su interlocutora de la mañana