Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
Viro tornaadonal
la beinvinguda
ara.cat
DIMECRES
3O DAGOST DEL 2017
UMERO 2447
El mosaic de Miró que tradicionalment ha donat la benvinguda als visitants que venen
per mar torna a ser visible en una Rambla que a poc a poc recupera la normalitat
130 EURCOs
QUADERN DESTIU
QUANLA SORRA,
LES PETXINES
PROCES SOBIRANISTA
EI PSOE,
a favor de retirar
N UNSOUVENIR
estiu
les urnes
Reacció
Els socialistes avalen una
resposta contundent del PP
per evitar el referèndum
Calendari
Els tràmits de la llei de l1-O es
faran dimecres vinent i el Govern
el convocarà immediatament
Es dispara la
Els EUA
adverteixen
TRAFICAN
tensió al Raval
pels narcopisOS
VICEN
orea del Nord
L'ONU estudia sancions
pel míssil nord-coreà
que va sobrevolar el Japó
VILLATORO
Els veins fa 59 dies que es
manifesten demanant que
l'administració intervingui
Amb el pas de les hores,
vaig tenint la sensació que
els catalans no vam acabar
d'encertar el to de la
manifestació de dissabte

Noticias
  • Més de 30 mil corredors omplen els carrers de Barcelona
    La meteorologia ha acompanyat als 33.000 corredors populars que aquest matí de diumenge han omplert els carrers de Barcelona per participar en la 44a edició de la cursa d'El Corte Inglés. L'esdeveniment ha començat a les 9 h amb una temperatura una mica inferior als 20 graus i els núvols han permès que la xafogor no incrementés encara més l'esforç que han fet els atletes per completar els 10 quilòmetres urbans pel mig de la capital catalana.
  • L'aniversari gironí del corredor Illa: 10 km per un Montilivi de ressaca
    Vuit del matí en una Girona de ressaca. Centenars de gots de paper vermells descansen encara al voltant de l'estadi de Montilivi després de fer història: esclafar el Barça i classificar-se per primer cop per la Champions. Saluden a un Salvador Illa difícil de reconèixer sense les seves característiques ulleres de pasta. Amb pantalons curts i la samarreta que va dur per a la marató de Barcelona, vola damunt l'asfalt mentre fa la volta a l'estadi i testimonia els vestigis de la gran festa d'ahir –bengales incloses–. "Té molt mèrit el que ha fet el Girona; el Barça està fotut", assenyala sense entrar en més detalls, recordant que ell és un perico convençut.
  • Així colpeja l'envelliment de la població el mercat de l'habitatge
    L’envelliment a Espanya és un problema econòmic de primera magnitud. Sota el paraigua d'aquest canvi demogràfic s’amaguen altres qüestions que, si bé es poden observar per separat, conformen una equació, i no poc problemàtica. És el cas del paper dels treballadors estrangers al mercat laboral, l’habitatge i el creixement econòmic.
  • Emergència adolescent: triples per lluitar contra l'abandonament femení de l'esport
    Dimecres vinent la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), el Grup de Recerca en Esport i Activitat Física (GREAF) i l’Institut de Recerca en Ciències de la Salut i de la Vida de la Catalunya Central (IRIS-CC) presentaran les conclusions d'un estudi sobre l’abandonament esportiu durant l’edat escolar que pretén reformular la relació de les noies adolescents amb l'esport. Aquesta anàlisi, que ha estat impulsada per l’Observatori Català de l’Esport, s'ha dut a terme amb la coordinació de les doctores Anna Puig-Ribera i Montserrat Martín-Horcajo.
  • Qui són les dones enterrades al convent de Santa Caterina?
    No coneixem les biografies de les dones enterrades a les galeries del claustre gòtic i a l’absis del convent de Santa Caterina de Barcelona ni sabem els seus noms, perquè no consten en cap document. Però l’arqueologia i l’antropologia han desenterrat part de la seva història. Van ser inhumades entre els segles XIV i XVI i, al contrari dels homes enterrats al mateix lloc, tenien marques d’haver realitzat un important esforç físic.