Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
Els exministres neguen els sobresous
Arenas, Mayor Oreja, Acebes i Rato, homes forts d'Aznar, declaren pel Gürtel
POLICIA
Puigdemont convoca
ara cat
unilateralment la
DIMECRES
21 DE JUN DEL 2017
Junta de Seguretat
130 EUROS
Tot i l'alerta terrorista, fa vuit anys
El Govern respon així a la negativa a
que aquest organisme no es reuneix
convocar 500 places per als Mossos
6.24 h
AQUEST
HA COMENCAT
L'ESTIU
FERRAN
SAEZ MATEU
L'executiu, amb Borras
Molts espanyolscontraris a
independencia saben que
Cinc setmanes després de rebre-la, elTribunal Superior de Justicia de Catalunya va admetre ahir a tramit la querella
en part la situació actual
deriva de laxerrameca
de la fiscalia contra la consellera de Governació, MeritxellBorrás, perhaveriniciat elprocediment de compra d'urn
de gent com Guerra
MANUEL DELGADO
Montoro vol menys IRPF
La fiscalia acusa també
el 2019iel Banc d'Espanya
Mourinho de defraudar
Que va causar que els
nens d'entre 8i13 anys
3,3 milions a Hisenda
recomana apujar impostos
abandonessin la tradició
massivaiarrelada de fer
fogueres de Sant Joan?

Noticias
  • PP i Vox tiren endavant la seva aposta per un valencià més col·loquial i particularista
    Partit Popular i Vox han aprovat aquest dimarts el nou model de llengua de l'administració valenciana. Es tracta d'una proposta que l'executiu considera més "natural, espontani i comprensible" per als ciutadans i que pretén que sigui utilitzat per la Generalitat en totes les seves comunicacions orals i escrites, incloses les dels empleats públics. A més, el Consell també reclamarà qui sigui adoptat en "les activitats que compten amb la col·laboració o finançament de la Generalitat mitjançant subvenció, contracte, conveni o patrocini".
  • Weinstein ingressa a l'hospital pocs dies abans de comparèixer al tribunal de Nova York
    Harvey Weinstein ha celebrat la revocació de la condemna de divendres a l'hospital. Després que el tribunal d'apel·lació de Nova York anul·lés per errors formals la condemna del 2020 que va iniciar el moviment de Me Too, el magnat productor de Hollywood va haver d'ingressar a l'Hospital Bellevue, a Nova York, per rebre "atenció mèdica de forma immediata". L'anunci l'ha fet el seu advocat, Arthur Aidala, que està preparant la següent cita judicial de Weinstein, de 72 anys, que tindrà lloc dimecres.
  • Jordi Cruz i la concursant de 'Masterchef' Tamara fan les paus i reapareixen junts a les xarxes
    Després d'una setmana de crítiques i polèmica, el xef Jordi Cruz i la concursant de MasterChef Tamara han escenificat la seva reconciliació a les xarxes socials. En la darrera emissió del concurs de cuina, Tamara va anunciar que deixava el programa perquè no se sentia bé per continuar, una decisió que Cruz i la resta de membres del jurat no es van prendre gens bé. Tots tres li van retreure que hagués ocupat una plaça que podria haver estat aprofitada per una altra persona. Ara el xef i l'exconcursant han volgut desmentir un enfrontament en un directe que van fer diumenge des del perfil d'Instagram de Cruz i en el qual van assegurar que el moment es va "tergiversar una mica".
  • El Govern denega a Freixenet l'ERTO per la sequera
    El grup cavista Freixenet no podrà presentar un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per a la seva plantilla amb la sequera com a motiu principal. Fonts del departament de Treball han confirmat que s'ha denegat a la companyia posar en marxa aquest procediment, una decisió que havia d'afectar fins a 615 treballadors i que havia rebut el rebuig dels sindicats. El govern català considera que la causa de força major no està provada, ja que la multinacional no ha acreditat els dos requisits indispensables per justificar-la: la imprevisibilitat i la inevitabilitat. "Fa tres anys que hi ha sequera", insisteixen fonts del departament que dirigeix el conseller Roger Torrent.
  • Molt soroll per no res: “¡Ajo y agua!”
    Els cinc dies de reflexió de Pedro Sánchez han tensat el país i han creat una expectació mediàtica extraordinària al voltant del futur d’Espanya. La possible dimissió del president del govern va dominar els primers dies de campanya electoral a Catalunya, fins al punt que, dissabte al matí, a TV3 ens oferien en directe l’abrandat discurs de la vicepresidenta espanyola, María Jesús Montero, al comitè federal del PSOE. Disset minuts de retransmissió èpica de suport a Pedro Sánchez i Begoña Gómez. Després, per rematar-ho, unes "imatges realitzades pel PSOE" del carrer ple de gom a gom de militants amb pancartes que també expressaven la solidaritat amb el president.