Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
REGNE UNIT
May encarira
la contractació
d'estrangers
BRITISH FIRST
ELECCIONS
ara cat La premier proposa doblar la
El programa tory conté
taxa empresarial per contractar
dures mesures per reduir la
DIVENDRES
ciutadans defora de la UE
immigracio més d'un 60%
Diumenge
L'ARA olimpic
1515 BROADWAY SPRING
Un diari molt especial
amb portada exclusiva
de Xavier Mariscal
ara diumenge
E3Antoni Bassas
entrevista 2S
testimonisclau
Barcelona 92:
lmatges simetriques
de l'abansiel despré
Ensurt a Times Square
CoHecció de 40 fotos
Nova York va fregar ahir el panic quan un conductor amb antecedents va causar un morti22 ferits
sobre la tran
formació
de la capital catalana
en envestir una multitud de vianantsa Times Square. La policia va descartar cap mobil terrorista
Targeta regal
Inclou10 vals per a
El ministeri ordena
Els sensesostre
l'edició en paper
2 mesos
investigar els llibres
creixen un 9% en
d'accés digital
un any a Barcelona
de text catalans
L'Estat fan seves les acusacions
Arriben a la xifradel.026, i cada
d'adoctrinament politic"
cop hi ha més joves iestrangers

Noticias
  • "M’he menjat un fragment de 'Solitud' amb cigrons i verdures"
    Si Solitud, de la Víctor Català, es pogués menjar, tindria gust d’escudella vegetal amb pasta de lletres i un toc de salsa pesto. És la idea de l’escriptor Uri Costak i el xef Jordi Vilà, que així han celebrat Sant Jordi a la botiga de menjar per emportar Va de cuina, situada al carrer Comte Borrell, molt a prop del mercat de Sant Antoni.
  • Un Sant Jordi multitudinari i amb l'anorac posat
    "Com pot ser que, sent les deu del matí d'un dia laborable, el passeig de Gràcia ja estigui així de ple? És que no hi ha ningú treballant, a Barcelona?", es demanava una dona amb les mans al cap, a prop de la Casa Batlló, que com cada any tenia la façana decorada amb centenars de roses d'un vermell esclatant. La resposta era senzilla: tornava a ser Sant Jordi, una diada en què tothom, per poc que pugui, necessita sortir al carrer a passejar i a buscar llibres i roses, dos símbols potents per mostrar fidelitat a la cultura i l'amor.
  • Ponsatí recepta conflicte amb Espanya en la posada de llarg del seu nou partit
    Un partit en contraposició als partits independentistes “pacificats i sotmesos a Espanya” que aposti pel "conflicte" i no pas pel diàleg amb l'Estat. La recepta porta el segell de l'eurodiputada i exconsellera Clara Ponsatí i el filòsof Jordi Graupera, que aquest dimarts, al centre d'una Barcelona plena de llibres i roses, han presentat el seu nou partit, Alhora, al teatre Borràs.
  • Ramon Gener i Eva Baltasar, entre els més venuts de Sant Jordi 2024
    Gremi de Llibreters de Catalunya ha publicat el que anomena "la tendència dels llibres més venuts de la diada de Sant Jordi 2024 en diverses categories, segons estimacions obtingudes de les llibreries agremiades en el dia d’avui i fins a les 6 de la tarda, i amb la informació de la setmana de Sant Jordi recollida per LibriRed, sistema automatitzat que obté dades de punts de venda de tot Catalunya, entre llibreries independents i cadenes de llibreries" [que inclou al voltant de 180 punts de venda]. És a dir, no es tracta ben bé d'una llista ordenada de l'1 al 5, segurament arran de les vendes gairebé igualades l'any passat dels dos títols més venuts en català, de Xavier Bosch i Gemma Ruiz-, sinó una fotografia de tendències de venda per categories, que endrecem alfabèticament pels títols dels llibres (i no pels autors).
  • Illa salvarà el català?
    Sant Jordi 2024. Al dinar informal del Grup 62, mentre algú intenta convèncer Salvador Illa de llegir l’apassionant i detallista biografia de Josep Pla escrita per Xavier Pla –1.500 pàgines–, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, s’uneix al grup. El líder del PSC se li adreça tot d’una: “No sé si et faig un favor, però sàpigues que en públic dic que ho estàs fent bé. Ho penso honestament”. La consellera, discreta i educada, somriu. Illa rebla que la gestió és molt important i que la consellera coneix el sector per dins i això es nota. Sant Jordi sempre és un parèntesi.