Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
CULTURA
25 ANYS DE LARRIBADA
DE SON GOKU
La historia secretade l'aparicióde Bola de Drac
als quioscos il'eclosió del manga a Catalunya
JUDICIALITIACIO DEL PROCES
a uerella per la
ara cat
compra d'urnes
CARRECS
PREVENTIVA
DIMECRES
La fiscalia actua contra l'acord
S'acusa la consellera
130 EUROS
marc de licitació abans que la
Meritxell Borrás de prevaricació,
Generalitat les adquireixi
malversació i desobediencia
Diumenge que ve
L'ARA olimpic
Un diari molt especial
amb portada exclusiva
de Xavier Mariscal
ara diumenge
Antoni Bassas
entrevista 2S
testimonisclau
ona 92:
Imatges simetriques.
de l'abansiel després
CoHecció de 40 fotos
Trump justifica compartir secrets d'estat
sobre la tran
formació
de la capital catalana
El president, que va rebre Erdogan ahir, defensa que revelés informació de l'El alministre rus d'Exteriors
Targeta regal
Inclou10 vals per a
l'edició en paper
2 mesos
La UE UPC El Congrés
Bila Pla contra
d'accés digital
investiguen
reprova Catalá
la mort de
si han sigut i la cúpula fiscal
ciclistes a
espiades
per in
les carreteres.

Noticias
 • Dels indults a la cinquena onada: Sánchez fa balanç del curs polític
  Amb l'optimisme de les últimes dades de l'Enquesta de Població Activa i l'objectiu de tenir un 70% de la població espanyola vacunada amb la pauta completa d'aquí quinze dies –així com també l'anunci de bon matí que es prorrogarà l'escut social de la pandèmia–, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, fa balanç aquest dijous d'un curs polític marcat de nou per la pandèmia des de la Moncloa.
 • Més calor que ahir però menys que demà
  Tot i que hem encetat el dia amb alguns intervals de núvols baixos a les Terres de l'Ebre, s'aniran desfent a mesura que avanci el matí i el dijous també el passarem amb un bon sol al conjunt del país. A la tarda, això sí, creixeran nuvolades en punts de muntanya que no haurien de tenir cap conseqüència i que com a molt arribaran a deixar escapar algun ruixat curt i aïllat al Pirineu.
 • Les lliçons del congrés d'arquitectura del 96
  Allò va ser un festival, mai més ben dit. Les grans figures de l’arquitectura mundial -Zaha Hadid, Jean Nouvel, Steve Holl, Norman Foster, Charles Correa, Álvaro Siza, Rafael Moneo, Tadao Ando...- es reunien a Barcelona per parlar del futur de les ciutats i el present de l’arquitectura. L’organització va fallar estrepitosament perquè no havia previst que els estudiants que havien pagat per veure’ls realment els volien veure i el que havien de ser sessions de petit format i simultànies en teatres -amb poques places- van acabar amb macrosessions al Palau Sant Jordi amb tothom parlant alhora. Va ser un èxit? Sí i no. Era el 1996 i el congrés, que en les sessions reclamava sostenibilitat, contenció i una arquitectura més social, es va convertir en el pròleg de la dècada daurada del boom del totxo i les megaestrelles. La crisi ho va apaivagar, però les brases encara cremen. A veure què passarà ara. Si es tracta de tornar a posar Barcelona al mapa, a veure quin model podem oferir més enllà de
 • Detecten per primer cop a Catalunya una plaga que ataca el blat de moro
  L'escarabat Diabrotica virgifera, que ataca les plantacions de blat de moro, s'ha detectat per primer cop a Catalunya, segons han alertat els tècnics del Servei de Sanitat Vegetal del departament d’Acció Climàtica. La plaga no és nova a Europa, on va arribar als anys 90 procedent dels Estats Units, però fins ara no hi havia constància de la seva presència als cultius catalans, principalment concentrats a les zones de regadiu de Lleida i a Girona.
 • L'atur manté la treva i torna a caure en 21.200 persones a Catalunya
  Segona vegada consecutiva en què l'Enquesta de Població Activa (EPA) arriba amb dades positives per al mercat laboral tot i la pandèmia. L'estadística de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) ha fet públic aquest dijous que durant el segon trimestre de l'any la xifra de desocupats va caure en 21.200 persones a Catalunya, fins a 478.500, i la taxa d'atur es va relaxar fins al 12,28%.