Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
CULTURA
25 ANYS DE LARRIBADA
DE SON GOKU
La historia secretade l'aparicióde Bola de Drac
als quioscos il'eclosió del manga a Catalunya
JUDICIALITIACIO DEL PROCES
a uerella per la
ara cat
compra d'urnes
CARRECS
PREVENTIVA
DIMECRES
La fiscalia actua contra l'acord
S'acusa la consellera
130 EUROS
marc de licitació abans que la
Meritxell Borrás de prevaricació,
Generalitat les adquireixi
malversació i desobediencia
Diumenge que ve
L'ARA olimpic
Un diari molt especial
amb portada exclusiva
de Xavier Mariscal
ara diumenge
Antoni Bassas
entrevista 2S
testimonisclau
ona 92:
Imatges simetriques.
de l'abansiel després
CoHecció de 40 fotos
Trump justifica compartir secrets d'estat
sobre la tran
formació
de la capital catalana
El president, que va rebre Erdogan ahir, defensa que revelés informació de l'El alministre rus d'Exteriors
Targeta regal
Inclou10 vals per a
l'edició en paper
2 mesos
La UE UPC El Congrés
Bila Pla contra
d'accés digital
investiguen
reprova Catalá
la mort de
si han sigut i la cúpula fiscal
ciclistes a
espiades
per in
les carreteres.

Noticias
 • L'economia espanyola va créixer més del previst el primer semestre
  Durant els primers sis mesos de l'any el pols de l'economia espanyola va ser millor del previst inicialment. Aquest divendres, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) ha revisat a l'alça tant el creixement del producte interior brut (PIB, l'indicador que mesura l'activitat econòmica) del primer trimestre com del segon. En concret, una dècima cadascun. Així, entre els mesos de gener i març, l'economia no va créixer un 0,5%, sinó un 0,6%. Mentre que els mesos d'abril, maig i juny ho va fer un 0,5% i no un 0,4% com inicialment va estimar.
 • Alliberen a Barcelona una dona explotada sexualment quan se l'enduien per la força a França
  Va aprofitar un moment en què el seu explotador no la tenia vigilada per fer una trucada ràpida al 112 que la va acabar salvant. El servei d'emergències va rebre l'avís desesperat de la dona, que va explicar que estava retinguda i explotada sexualment per un noi de 23 anys. L'home l'havia portat des de França unes setmanes abans i la forçava a practicar la prostitució, l'agredia des de feia mesos i cada vegada l'obligava a fer serveis més indignes, segons va explicar la víctima. A més, havia planificat endur-se-la de nou a París per la força, per seguir explotant-la.
 • Corea del Sud reforma la llei per protegir el professorat dels atacs de famílies i alumnes
  Corea del Sud ha aprovat una reforma legal que incrementa els drets del professorat després de setmanes de protestes desencadenades per una sèrie de suïcidis de docents, relacionats amb les pressions i assetjament a què els sotmetien famílies, alumnes i les direccions dels centres. Concretament, el Parlament ha aprovat quatre lleis de "restauració dels drets del professorat", que han estat celebrades pels sindicats de docents.
 • Ser pare, més que ensenyar, és aprendre
  La paternitat t’ho capgira tot, però no sempre de la manera que et diuen els llibres. De fet, els llibres (o les webs, o els tallers o el que sigui) l’encerten més aviat poc, perquè han de donar una visió genèrica del que vol dir ser pare quan, en realitat, és un procés personal i intransferible que segueix unes normes particulars en cada cas.
 • Mansions i sensellarisme: dormint al ras al centre del Londres més luxós
  Poc abans de les 5.30 h, el Joe ja està netejant amb aigua a pressió la vorera sud d'Euston Road, una de les artèries –autopista urbana, més aviat, amb sis carrils– que travessen el centre de Londres, des de King's Cross fins a Marylebone Road, noms diferents per a la mateixa via, si fa no fa. El Joe ho ha de fer amb cura. No pas per no esquitxar els passants, que a l'hora en què comença encara no són gaires, sinó per no mullar els sensesostre que dormen a l'espai de què s'ha d'ocupar i que s'arreceren contra la paret en poc menys d'una cinquantena de metres entre Tottenham Court Road i Fitzroy Street.