Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
CULTURA
25 ANYS DE LARRIBADA
DE SON GOKU
La historia secretade l'aparicióde Bola de Drac
als quioscos il'eclosió del manga a Catalunya
JUDICIALITIACIO DEL PROCES
a uerella per la
ara cat
compra d'urnes
CARRECS
PREVENTIVA
DIMECRES
La fiscalia actua contra l'acord
S'acusa la consellera
130 EUROS
marc de licitació abans que la
Meritxell Borrás de prevaricació,
Generalitat les adquireixi
malversació i desobediencia
Diumenge que ve
L'ARA olimpic
Un diari molt especial
amb portada exclusiva
de Xavier Mariscal
ara diumenge
Antoni Bassas
entrevista 2S
testimonisclau
ona 92:
Imatges simetriques.
de l'abansiel després
CoHecció de 40 fotos
Trump justifica compartir secrets d'estat
sobre la tran
formació
de la capital catalana
El president, que va rebre Erdogan ahir, defensa que revelés informació de l'El alministre rus d'Exteriors
Targeta regal
Inclou10 vals per a
l'edició en paper
2 mesos
La UE UPC El Congrés
Bila Pla contra
d'accés digital
investiguen
reprova Catalá
la mort de
si han sigut i la cúpula fiscal
ciclistes a
espiades
per in
les carreteres.

Noticias
 • La cursa dels alcaldables de Barcelona
  Xavier Trias confirmarà aviat la seva candidatura per Junts per Catalunya com a alcaldable de Barcelona. No per esperada la notícia deixa de ser rellevant. Era el nom que faltava per completar el panorama electoral de la capital de cara a les municipals d'aquí a mig any. Els principals aspirants són tots cares conegudes i repetides, però les circumstàncies han canviat.
 • El Manga Barcelona no té sostre
  El Manga Barcelona ha inaugurat una nova etapa aquest dijous amb la primera edició celebrada al nou recinte de Fira Gran Via. Però un cop més es confirma que el gran protagonista del saló és el públic, que impressiona abans i tot d’entrar al recinte en veure la cua de més d’un quilòmetre que cal fer per accedir-hi. És tan llarga que, de fet, és més pràctic baixar a l’estació de Fira/Europa dels ferrocarrils que al metro Fira, més proper al recinte però no al començament de la cua. Val a dir que es fa curta: en 20 o 25 minuts el visitant ja és dins i constata l’amplitud de l’espai, que s’adapta al públic massiu del Manga Barcelona millor que Fira Montjuïc i es reparteix de manera més racional per les diferents zones.
 • La candidatura de Trias, la "palanca" que espera el sector pragmàtic de Junts
  Després de mesos de reflexionar al voltant de la decisió, l’exalcalde Xavier Trias té previst anunciar la setmana que ve si es presenta a les eleccions municipals de Barcelona per Junts per Catalunya, segons fonts coneixedores consultades per l'ARA. A dins del partit donen per fet que dirà que sí, i, a l’espera d’acabar de tancar encara alguns serrells, no es descarta que el dia encerclat al calendari sigui dilluns que ve, aprofitant el sopar de la federació de Barcelona de JxCat. "Es dirà abans de Nadal", asseguren en tot cas, a més d'afegir que tampoc creuen que el temps d’espera perjudiqui el seu candidat: Trias ja és conegut per l'electorat barceloní –argumenten– i el seu horitzó com a partit és que tot estigui enllestit al gener, quan preparen una convenció municipalista amb tots els alcaldables que volen que encapçali el candidat a la capital catalana.
 • Junts potencia el discurs liberal per marcar perfil des de l'oposició
  "Serem nosaltres mateixos": Aquesta és una de les frases més repetides pel secretari general de Junts, Jordi Turull, per explicar quin és el seu pla ara que el partit és a l'oposició. Què vol dir això? ¿Fins ara els de Junts no eren "ells mateixos"? Des del partit argumenten que governant en coalició amb Esquerra no només no compartien el rumb nacional –discrepen de l'estratègia del diàleg– sinó que també s'havien d'empassar gripaus en l'àmbit ideològic. Ara que estan fora del Govern, tot i que no poden executar mesures de forma directa com quan governaven, creuen que poden defensar de forma més desacomplexada el seu programa. És a dir, potenciar el seu discurs més liberal i de centredreta.
 • La UE tem una nova onada de refugiats ucraïnesos pel fred i la crisi energètica
  La Unió Europea tem una altra onada de refugiats ucraïnesos aquest hivern pel fred i la crisi energètica, sobretot després que els atacs de l'exèrcit rus a infraestructures elèctriques hagin destruït bona part de la xarxa de llum i calefacció del país. Segons fonts comunitàries, els estats membres ja estan buscant la manera de preparar-se per l'arribada de milers d'ucraïnesos aquest hivern, i aquest ha sigut un dels temes que s'ha tractat en la reunió de ministres d'Interior dels Vint-i-set que s'ha celebrat aquest dijous a Brussel·les. Tot i que ha estat un primer contacte i no ha transcendit quines mesures estan estudiant els estats membres, aquesta també serà una de les qüestions que es debatran en la cimera de caps d'estat i de govern de la Unió Europea de la setmana que ve.