Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
PROCESSOBIRANISTA
El Govern activa
r el referendum
ESTRATEGIA
NOU EQUIP
DUBTES
L'executiu camufla
Un grup informal
Divisió dopinions
els preparatius sota d'alts carrecs coordina
sobre si tots els
el paraigua dunes
tots els passos per
contractes han de tenir
eleccions autonomiques l esquivar el TC
firma collegiada
ara cat
DIVENDRES
24 DE MARK DEL 2017
El túnel de
les Glories
acumula una
sobrecost
ZOO: RAPERS
VALENCIANS POETICS
d'11,8 milions
ICOMBATIUS
L'auditoria externa
també detecta un
retard de 19 mesos
Margallo
admet que
deu favors
internacionals
pel procés
ESPORTS
UNANY
SENSE
Dol a Londres
JOHAN
Shande crear mecanismes
que demostrinalsciutadans
CRUYFF
Milers de ciutadans van acudir ahir al vespre a Trafalgar Squareper retrehomenatge
que les actuacions de la
UnióEuropeasonprofitoses
a les victimes de l'atemptat jihadista iexpressar la seva repulsa alterrorisme
perala seva vida diaria.

Noticias
  • Salvador Illa fia la victòria el 12-M a una campanya metropolitana
    El PSC de Salvador Illa va recuperar el 2021 el Cinturó Roig que va ser taronja durant l'efímer ascens de Ciutadans. Tres anys després, els socialistes es llancen a defensar el territori reconquerit en una campanya que obriran a Sabadell amb un acte on Illa compartirà escenari amb el president espanyol, Pedro Sánchez. El PSC ha escollit Sabadell pel seu valor simbòlic: és una ciutat industrial i, a més, és la cocapital del Vallès Occidental, comarca on van recuperar diverses alcaldies l'any passat. L'alcaldessa, Marta Farrés, hi governa amb majoria absoluta des del juliol de 2023 i, així i tot, ha sumat al seu govern dos regidors de Junts, una estratègia en la línia de la política de pactes municipals del PSC per ampliar al màxim el suport als seus governs. El tancament, però, sí que serà a Barcelona: Illa i Sánchez tornaran a fer tàndem a la Vall d'Hebron, igual que a la campanya de les municipals.
  • Eduard Farelo: "Arribar als cinquanta i no estar en crisi és complicat, no?"
    "Els terraplanistes són gent més propera del que ens pensem", diu el dramaturg i director Jordi Casanovas. Tant ell com el dramaturg Marc Angelet veien les teories de la conspiració com un fenomen aliè, sobretot dels Estats Units, però van canviar d'opinió quan una amiga seva que treballa de mestra els va explicar un problema que havia tingut a l'escola: "Es veu que una tarda, després de fer una classe sobre els planetes i l'univers amb nens de sis anys, se li va acostar una mare i li va dir: «Heu parlat de planetes, però quan parlareu de l'opció alternativa?»". Sorpresos per aquesta anècdota, els dos dramaturgs van decidir escriure plegats una comèdia sobre una colla de quatre amics que s'han d'enfrontar a les creences terraplanistes d'una de les integrants del grup. Conspiranoia, protagonitzada per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve, aterra a La Villarroel del 19 d'abril al 2 de juny després de més de quaranta funcions en diversos teatres del país. L'ha dirigit el mateix C
  • El llarg camí d'una opa a Naturgy
    Tot i que les converses al voltant d'un possible canvi a l'accionariat de Naturgy estiguin sent fluides i normals –apunten fonts que les segueixes de prop–, el resultat final no arribarà, ni de bon tros, d'avui a demà. Més enllà de l'acord informal al qual puguin arribar els principals implicats –les converses s'estan produint entre CriteriaCaixa i els fons CVC i GIP amb TAQA, segons ha informat l'energètica amb seu a Abu Dhabi–, una oferta pública d'adquisició (opa) per la totalitat del capital de Naturgy (ara per ara l'escenari central) ha de passar per tot un periple burocràtic que, de fet, no és desconegut a Naturgy.
  • Setmana de fòbies, diumenge de fílies
    El futbol és una passió de fílies i fòbies. Aquesta setmana ha estat, des d’un punt de vista perico, dominada per les fòbies: han perdut –i de manera cruel– els dos equips que la gran majoria de nosaltres volíem que perdessin. Això implicava victòries no desitjades. Però quan no juga el teu equip poden més les fòbies que no pas unes fílies inexistents.
  • 'De fit a fit', 19/04/2024