Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
PROCESSOBIRANISTA
La CUP exigeix ja
data per al referendum
Els cupaires, que avui facilitaran
L'oposició impugnara els
l'aprovació dels pressupostos,
comptes davant el TC, un gest
ara cat
demanen concreció a JxSi
que no tindra efectes practics
DIMECRES
130 EUROS
ELSUPLEMENT
ARA CAMPDE
TARRAGONA IUN
ESPECIAL SOBRE REUS
La ronda de Dalt es cobrira parcialment
Al juliol l'Ajuntament de Barcelona comencará a cobrir un tram de la ronda de Dalt a l'altura de la Vall d'Hebron
a proposta del PSCimalgrat les reticencies inicials dels comuns, que consideraven el projecte massa costós
Iglesias desautoritza Fachin i forca
Podem a entrar en la confluencia de Colau
FERRAN
ARACAMPDE TAI
Villaseca
SAEZ MATEU
ENTREVISTA AOCTAVI VILA
esgota el seu
MONESTIR DE POBLET
Europa no "respirara
"Per al país, la nostra opció hauria
credit a
tranquilla" fins queles
inquietuds deles classes
de ser el que la majoria decideixi"
Gas Natural
populars siguin canalitzades
per partitspoliticsaliens.
al populisme

Noticias
  • Història culinària explicada per les nostres àvies
    La cuina de Nadal catalana és molt més que un conjunt de plats associats a aquestes dates. És un relat compartit de receptes imprescindibles que travessa segles, territoris i famílies, moltes de les quals no s’han après als llibres ni a les escoles de cuina, sinó a casa, observant. Mirant com una àvia remenava una cassola sense rellotge o com una mare sabia que el rostit ja estava a punt només per l’olor. 
  • Gaudir de la tradició sense excessos
    Llargs àpats, plats abundants i una sensació d’excés que sovint s’allarga més enllà dels dies estrictament festius. Això és el que es repeteix any rere any cada Nadal, però el problema no és tant el que mengem el 24, el 25 o el 26 de desembre, sinó la manera com afrontem tot el període nadalenc. “Tenim el concepte que són tres setmanes de menjar molt, quan en realitat els àpats especials són puntuals”, recorda la nutricionista Bàrbara Romano. El risc, diu, és anar sumant torrons que sobren, aperitius constants i una rutina que s’allunya de l’alimentació habitual.
  • Possibles solucions a la crisi de l'habitatge
    Arran del Pla territorial sectorial d'habitatge de la Generalitat de Catalunya i amb la voluntat de reflexionar sobre la relació entre l’economia i la crisi habitacional al nostre país, l’ARA, en col·laboració amb el Govern de la Generalitat, ha organitzat un seguit de debats al voltant de l'habitatge. El passat 19 de desembre, la periodista Laura López va moderar la darrera taula, titulada Habitatge i economia, amb Agustí Sala, periodista especialitzat en economia i adjunt de direcció de l’ARA, i Fernando Trias de Bes, economista col·laborador del diari des de fa més de 15 anys.
  • El mercat, l'aliat d'un Nadal més conscient
    Al mercat no només s’hi va a comprar, sinó també a preguntar, a contrastar i a prendre decisions. En un moment de l’any marcat pels excessos, els paradistes esdevenen prescriptors clau per cuinar amb sentit, respectant la tradició i ajustant el pressupost sense renunciar a la qualitat.
  • S’acosta Nadal (1979)
    Nota periodística completa de Joan Fuster (Sueca, País Valencià, 1922 - 1992) a Qué y Dónde (17/23-XII-1979), guia setmanal d’espectacles i serveis on l'assagista i periodista publicava textos breus d’opinió que definia així: “No són papers genials, sinó d’anar per casa”. Els escrivia en valencià, amb referències a l’actualitat política i a la cultura catalana.