Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
PROCESSOBIRANISTA
La CUP exigeix ja
data per al referendum
Els cupaires, que avui facilitaran
L'oposició impugnara els
l'aprovació dels pressupostos,
comptes davant el TC, un gest
ara cat
demanen concreció a JxSi
que no tindra efectes practics
DIMECRES
130 EUROS
ELSUPLEMENT
ARA CAMPDE
TARRAGONA IUN
ESPECIAL SOBRE REUS
La ronda de Dalt es cobrira parcialment
Al juliol l'Ajuntament de Barcelona comencará a cobrir un tram de la ronda de Dalt a l'altura de la Vall d'Hebron
a proposta del PSCimalgrat les reticencies inicials dels comuns, que consideraven el projecte massa costós
Iglesias desautoritza Fachin i forca
Podem a entrar en la confluencia de Colau
FERRAN
ARACAMPDE TAI
Villaseca
SAEZ MATEU
ENTREVISTA AOCTAVI VILA
esgota el seu
MONESTIR DE POBLET
Europa no "respirara
"Per al país, la nostra opció hauria
credit a
tranquilla" fins queles
inquietuds deles classes
de ser el que la majoria decideixi"
Gas Natural
populars siguin canalitzades
per partitspoliticsaliens.
al populisme

Noticias
 • "La llei de l'eutanàsia no garanteix l'objecció de consciència", portada de l''Abc'
  Aquestes són les principals portades dels diaris de Barcelona i Madrid d'aquest dimarts:
 • Les dues Corees tornen a telefonar-se després d’un any de silenci
  Una trucada telefònica entre mandataris ha servit per recuperar la comunicació entre Corea del Nord i Corea del Sud, després de tretze mesos d'aïllament extrem de la dictadura liderada per Kim Jong-un i gràcies a un acord entre els líders dels dos països, segons ha informat l'agència de mitjans estatal de Corea del Nord (KCNA).
 • Completar el medaller i tornar a casa a abraçar la teva filla
  Maialen Chourraut va començar a estimar l’aigua de ben petita. Nascuda a Lasarte-Oria i malgrat que el seu pare tenia una llibreria familiar, a ella li encantava passar hores i hores a la platja de La Concha de Sant Sebastià. Va ser a la capital guipuscoana on va començar la seva passió pel piragüisme. Es va forjar al Club Atlètic Sant Sebastià, del qual avui dia és un referent per a totes les joves piragüistes que l’admiren i que ahir, des de la distància, van celebrar el seu triomf.
 • Germaine Acogny: una lleona apadrinada per Béjart
  “Ara soc una lleona i vinc a ballar a Barcelona”, diu una radiant Germaine Acogny (Benín, 1944) sense cap rancor per debutar en aquesta ciutat als 77 anys. Hi arriba en el moment de màxim reconeixement internacional, després de rebre el Lleó d’Or de la Biennal de Dansa de Venècia a la seva impressionant carrera. I malgrat això, no s’està de recordar les dificultats que arrossega la seva escola del Senegal, l’École des Sables, que és el centre neuràlgic de la dansa contemporània de tot el continent –“hem aconseguit una cosa que els nostres dirigents polítics no han aconseguit, que és reunir l’Àfrica francòfona a través de la dansa”, afirma– però igualment perilla per la precarietat d’un àmbit que només pot viure “de subvencions que venen d’arreu”.
 • El Reina Sofia salda el deute pendent amb l’exili espanyol
  Quan el valencià Manuel Borja-Villel va tancar el 2007 l’etapa al Macba per passar a dirigir el colossal museu del Reina Sofia a Madrid hi va trobar moltes mancances. Entre elles, la falta del testimoni de l’art de l’exili espanyol en l’exposició permanent. Al cap d’un temps va provar de salvar-ho amb una petita sala a prop del Gernika de Pablo Picasso, però ha sigut finalment amb la profunda remodelació del recorregut habitual del museu –que culminarà al novembre i que oferirà una nova interpretació dels seus fons– que el Reina Sofia ha acabat saldant el deute pendent amb l’exili espanyol. A partir d’avui ja es pot visitar la nova col·lecció titulada Pensamiento perdido: autarquía y exilio, un recorregut des del 1939 fins als anys 50 a través de 300 obres d’un centenar d’artistes, molts d’ells catalans.