Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
ara cat
DIUMENGE
2,50 EURO
QUIESQUIALA.
FAMILIA TRUMP
aradiumenge
PROMOCIÓ
LA CATALUNYA QUE
SOMIAVAJ.V.FOIX
per només
llibre i samarreta
poeta
del PROCESSOBIRANISTA
Puigdemont adverteix al govern
espanyol que "se li acaba el temps"
"Sí de la CUP
als pressupostos
del referendum
OPOSICIÓ
GOVERN
JxSi aconsegueix l'aval dels
Rajoy reitera que no hi haura
referéndum i PP, CsiPSCauguren
anticapitalistes a uns comptes
expansius i rumb a la consulta
eleccions abans de finals d'any
posa Refugiats
DOSSIER
i immigrants
ja pateixen el
J.V. FOIX
veto de Trump
De l'ONU a Facebook,
Per que és tan
indignació mundial
per la mesura
estimat trenta
anys després?
La pagesia
porta la crisi
del campa
a Barcelona

Noticias
  • "Una noia em va veure i es va posar a plorar de l'emoció"
    L’actriu i escriptora Clara Moraleda (Barcelona, 1994) protagonitza el seu primer clàssic teatral, El zoo de vidre, de Tennessee Williams. Per als espectadors de la Biblioteca de Catalunya potser és una actriu jove encara poc coneguda, però per a milers de joves és una cara que els va acompanyar en la seva adolescència amb el seu alter ego, la youtuber Leopolda Olda.
  • El ple de Barcelona torna a castigar la solitud de Collboni
    Un cop més, i comença a ser tradició, el ple de l'Ajuntament de Barcelona ha castigat aquest divendres la solitud de l'alcalde, Jaume Collboni. Aquest cop ho ha fet coincidint amb el primer dia de campanya de les eleccions catalanes del 12-M i a través d'una proposició de Junts que constatava la "manca de suports" de l'actual govern municipal i li retreia "la manca de diàleg i de capacitat d'arribar a acords". La proposta, aprovada amb els vots de Junts i els comuns i l'abstenció d'ERC, el PP i Vox, suma una nova fita a la llista de derrotes de Collboni, que des del mes de desembre ja havia vist com li impedien l'aprovació dels pressupostos a la primera, com li tombaven el full de ruta del mandat, com li retiraven la confiança i com s'aprovava una proposta que criticava la seva "inacció".
  • Puigdemont condiciona l'aprovació dels pressupostos de l'Estat a que Catalunya recapti tots els impostos
    Una de les crítiques principals dels rivals electorals de Junts és que centra tota la campanya al voltant de la figura de Carles Puigdemont i no explica què farà. Aquest divendres, el mateix presidenciable ha volgut desmuntar aquest atac presentant les primeres mesures que prendrà si arriba a ser president en els primers cent dies de Govern. Ha explicat tant allò que vol fer des de la Generalitat com també el que vol reclamar a Madrid, on Junts és clau en la majoria plurinacional que dona suport a Pedro Sánchez: en aquest sentit, Puigdemont ha anunciat que condicionarà el seu suport als pressupostos generals de l'Estat a que Catalunya pugui recaptar tots els impostos.
  • #pedronoterindas, el 'hashtag' que el PSOE vol viralitzar per convèncer Sánchez
    La mobilització perquè Pedro Sánchez no dimiteixi va en augment i des del mateix PSOE pretenen viralitzar a X el hashtag #pedronoterindas. Ahir a la nit el compte corporatiu del partit va publicar una piulada amb una fotografia del president espanyol on se'l pot veure d'esquena envoltat de gent que l'aplaudeix, acompanyada del lema: "Pedro, claro que vale la pena". Era la cirereta a una jornada en què ministres, càrrecs i militants socialistes havien sortit en tromba per donar suport al líder del PSOE i reclamar-li que no abandoni, mentre ell mantenia a la Moncloa fent feina de despatx en les seves primeres 24 hores de reflexió. "No sabem què farà el president. Des d'aquí li volem dir que val la pena. Ell ho sap, ha valgut la pena el que ha fet aquest govern per als treballadors, les dones, els joves. Hem d'entendre que les coses que valen la pena cal cuidar-les i defensar-les davant dels atacs. Tots estem al darrere del president Pedro Sánchez. Val la pena donar batalla i guanyar-la", ha manifestat
  • El desconegut origen nazi del recorregut de la torxa olímpica
    La torxa que encendrà el foc del peveter dels Jocs Olímpics de París 2024 ja solca el Mediterrani de camí cap a França. El temple d'Hera, a les runes de l'antiga ciutat d'Olímpia, a Grècia, va ser testimoni el 16 d'abril del tradicional protocol de l'encesa, per al qual es va haver de fer servir una flama dels assajos del dia anterior, ja que la jornada es va aixecar ennuvolada.