Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
ara cat
DISSABTE
80 EURO
EMPORTAT
EL CRIATURES
UN CONTACTE
ONA VIDA
MIQUEL
Eldebat no quines
conseqüenciestindria una
independitzacióunilateral,
sinóquin seria el resultat
d'una negociació multilateral
PROCESSOBIRANISTA
atge del febrer del
2013. qu
suspes com ajutge
SANTI VIDAL
Forcat a dimitir
REACCIÓ
INVESTIGACIO
ERCobliga l'exjutge a renunciar a
La Fiscalia obre diligencies per
l'acta de senador per haver dit
comprovar si la Generalitat té
que el Govern comet illegalitats
es dades fiscals dels catalans
La CUP
afronta una
votació dels
pressupostos
ajustada
Sixena obre al
Trump rectifica sobre l'OTAN accidentada
El president nord-america afirma davant de la primera ministra britanica
inauguració
que esta al 100% afavor de l'Alianca Atlantica després d'haver-la criticat

Noticias
  • Els comuns s'ho juguen tot a la guerra contra els macroprojectes
    Les setmanes prèvies a la votació dels pressupostos fallits que va precipitar la convocatòria d’eleccions, la major part dels rivals polítics dels comuns donaven per fet que els de Jéssica Albiach acabarien baixant del burro i en facilitarien l’aprovació tot i que el Govern no renunciés a tirar endavant el Hard Rock. No va ser així: els comuns van aguantar la posició fins al final i van rebutjar l’última proposta de l'executiu, que incloïa estudiar una possible moratòria a macroprojectes i reformes fiscals de bracet amb el PSC. El que va ser un revés en el seu moment –els sindicats no van amagar el malestar per com va acabar el sainet pressupostari– s’ha convertit en una de les banderes electorals dels comuns, que precisament van arrencar la campanya del 12-M a Reus, a la circumscripció de Tarragona. És on, per cert, el partit està pugnant per mantenir o fins i tot fer créixer l’escó que hi tenen –i on les seves joventuts han aprofitat per repartir preservatius contra el macroc
  • “No havia dit mai públicament que tinc Parkinson”
    Lluís Canut (Barcelona, 1957) es jubila, però no es retira. És un dels grans noms del periodisme esportiu, amb gairebé cinquanta anys d’ofici, repartits en tres cases: Ràdio Barcelona, Catalunya Ràdio i TV3. El 21 de maig s’estrena la seva última obra periodística: una docusèrie sobre Johan Cruyff per a TV3 i Amazon. Els seus companys del programa Vaques sagrades també li han preparat un homenatge televisiu en què participen grans amics seus, com Ronald Koeman o Joan Manuel Serrat. En aquesta conversa més íntima, Lluís Canut explica per primera vegada que fa uns anys que li van diagnosticar la malaltia de Parkinson.
  • Més de 30 mil corredors omplen els carrers de Barcelona
    La meteorologia ha acompanyat als 33.000 corredors populars que aquest matí de diumenge han omplert els carrers de Barcelona per participar en la 44a edició de la cursa d'El Corte Inglés. L'esdeveniment ha començat a les 9 h amb una temperatura una mica inferior als 20 graus i els núvols han permès que la xafogor no incrementés encara més l'esforç que han fet els atletes per completar els 10 quilòmetres urbans pel mig de la capital catalana.
  • L'aniversari gironí del corredor Illa: 10 km per un Montilivi de ressaca
    Vuit del matí en una Girona de ressaca. Centenars de gots de paper vermells descansen encara al voltant de l'estadi de Montilivi després de fer història: esclafar el Barça i classificar-se per primer cop per la Champions. Saluden a un Salvador Illa difícil de reconèixer sense les seves característiques ulleres de pasta. Amb pantalons curts i la samarreta que va dur per a la marató de Barcelona, vola damunt l'asfalt mentre fa la volta a l'estadi i testimonia els vestigis de la gran festa d'ahir –bengales incloses–. "Té molt mèrit el que ha fet el Girona; el Barça està fotut", assenyala sense entrar en més detalls, recordant que ell és un perico convençut.
  • Així colpeja l'envelliment de la població el mercat de l'habitatge
    L’envelliment a Espanya és un problema econòmic de primera magnitud. Sota el paraigua d'aquest canvi demogràfic s’amaguen altres qüestions que, si bé es poden observar per separat, conformen una equació, i no poc problemàtica. És el cas del paper dels treballadors estrangers al mercat laboral, l’habitatge i el creixement econòmic.