Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
EUA-EUROPA
"Merkel ha comes
un error catastrofic
acollint els refugiats"
ara cat
Trump vs. Merkel
DIMARTS
El president electe nord-america allicona la cancellera, mentre
130 EUROS
l'FMI alerta que el trumpisme pot portar "guerres comercials"
"El destí d'Europa és
a les nostres mans:
nosaltres decidi
SALVADOR
CARDUS
La retorica emocional esta
asfixiant tota possibilitat
Puigdemont demana "el compromis
sobre els desafiaments
que tenim
plantejats
de la societat per culminar el procés
JOSEPH E. STIGLITZ
Trump va
que molts votants volien
canvi. Ara el tindran
Ingressen preso
Bárcenas diu que
res no ser com
havia sigut sempre
per primer cop
Rajoy no va
voler
MARTA TAFALLA
exdirectius de caixes
denunciar Gürtel
una noticia
Novagalicia es disculpa pel que van
L'extresorer del PP confirma
de vida Mart sabem
fer els seus tres anticsexecutius
l'existencia de lacaixa B del partit
el destique li esperaria a
aquesta vidaextraterrestre

Noticias
  • Salvador Illa, el líder del PSC que parla castellà sense complexos
    Quan el 2021 Salvador Illa va fer part del seu discurs en castellà al debat d’investidura de Pere Aragonès, l’independentisme se li va llançar a la jugular acusant-lo de rendir-se davant la "dreta espanyolista" després d’unes eleccions on els socialistes van recuperar els vots que el 2017 se’ls havien escapat cap a Ciutadans. "No busco cap efecte. Busco que tothom se senti seves les institucions catalanes", va explicar aleshores en una entrevista a l'ARA. La intervenció va quedar en una anècdota, perquè durant la legislatura Illa ha intervingut sobretot en català al ple, però posa de manifest la voluntat de l’ara candidat del PSC de donar protagonisme a l'altra llengua oficial a Catalunya en les seves intervencions públiques, sigui en actes de partit o en rodes de premsa. En campanya, Illa ha dut aquest enfocament al cor del seu missatge electoral, apel·lant a un vot "transversal" que espera que catapulti de nou el PSC cap a la Generalitat: "Vull ser el president de tots els catalans i les
  • 'De fit a fit', 07/05/2024
  • Quina Xina vol Europa i quina Europa vol la Xina
    Europa vol dues coses de la Xina. Primer, que com a soci comercial rellevant que és, rebaixi les mesures proteccionistes que perjudiquen la indústria del Vell Continent, per exemple, amb els cotxes elèctrics, que estan penetrant al mercat europeu a preus baixos, però també en altres aspectes de l'economia verda –plaques solars– o de la mèdica. I, segon, que com a gran actor geopolític exerceixi una influència moderadora real davant l'agressiva Rússia de Putin, aliat tradicional de Pequín. Alhora, per a Europa, mantenir relacions fluides amb Pequín és una manera de reivindicar-se en el tauler internacional, i més en concret de reforçar-se davant el soci històric preferent, uns Estats Units cada cop menys fiables a causa de l'ombra allargada de Trump.
  • El dia que Alícia Sánchez-Camacho es va negar a sortir per la tele sense el seu talismà
    Les campanyes passen factura als polítics, i si no que l'hi preguntin a Alícia Sánchez-Camacho. A les eleccions del 2010, la candidata del PP va tenir un dia d'aquells que no s'obliden. Tenia cita al Tinc una pregunta per a vostè de TVE i hi va arribar com no ho pot fer un candidat: sense veu. "El debat se suspenia perquè estava completament afònica, i així no podia sortir", recorda.
  • Ayuso aterra a Barcelona a la caça del votant de Vox: "Catalunya quedarà en mans de bandolers, totalitaris i corruptes"
    L'aterratge d'Isabel Díaz Ayuso a Barcelona no és causal, sinó que pretén ser un revulsiu en la campanya del PP. Aquest dilluns la presidenta madrilenya ha donat el tret de sortida a la seva participació en la contesa catalana des del barri de Sarrià i, en concret, des de la plaça Artós, que han venut com un "símbol d'una dècada de resistència contra el separatisme i el populisme". D'allà van sortir manifestacions espanyolistes com les del 3 d'octubre del 2017, algunes de les quals convocades per l'extrema dreta. I aquest també serà el punt de l'acte final de Vox de divendres. I és que els dos partits es disputen votants i, segons les enquestes, liderar el bloc unionista de la dreta.