Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
ORGANITZACIO MUNICIPAL
REFORMA DE L'ADMINISTRACIÓ LOCAL
Alcaldes d'elecció
directa amb
mandats de 6 anys
L'informe inclou millorar el
Govern, entitats municipalistes
ara cat
diputacions proposen un canvi
financament dels ajuntaments
radical en les lleis de régim local
amb un tram propi de l'IRPF
DIVENDRES
AMARNA MILLER
"EL PORNO ES LA
MEVA PRIORITAT
La Torre Agbar no será un hotel
Després de dos anys d'intentar-ho, els promotors de lhotelhan tiratla tovallola venut la Torre Agbar
aihan a la immobiliaria Merlin per142 milions d'euros, 8 menys del que els havia costat. Sera un edifici d'oficine
Trillo dimiteix El jutge deixa
Arriba una
finalment
Oleguer Pujol
onada de fred
que durará
d'ambaixador en llibertat
a Londres
sense passaport
una setmana
engiroerieoriinistre
Sera labaixada de
Plega abans de ser
Acusat de blanqueig, ha
Hipocresia hihadirigents
cessatino de compareixer al jutjat
odemana termometres més
estatals que aproven
d'austeritat a la
perdó pel lak-42
cada quinze dies
forta en cinc anys
UEidespréserassenyalen

Noticias
 • El clima de Cunit permet gaudir del sol gairebé 300 dies a l’any
  Banyat pel Mediterrani, Cunit compta amb més de 2,5 quilòmetres de litoral per a gaudir platges de primera qualitat amb tots els serveis. El seu clima permet gaudir de sol gairebé 300 dies a l’any. Però el litoral no és només per gaudir-ne durant la temporada de bany. Durant tot l’any les platges són un espai obert per viure moments de passejada i calma. Gaudireu d’unes platges sense massificació i amb espais per a tothom. Les característiques de les aigües tranquil·les, temperades i poc profundes són ideals per a tota la família, especialment per als infants.
 • Vila-seca, la Pineda Platja: el destí ideal per a unes vacances úniques en família
  Vila-seca, la Pineda Platja t’ofereix un entorn idíl·lic amb platges de suau pendent i sorra fina, acompanyades d’una àmplia gamma d’oci i serveis que faran les teves vacances inoblidables. Aquest destí combina natura, cultura i diversió per a tota la família.
 • Pòdcast: 'On són les línies vermelles del "true crime"?'
  Omplen plataformes, donen audiència i generen legions de fans. Però hi ha una contrapartida: les queixes de familiars de víctimes que no volen que les seves històries siguin exposades al públic.
 • Uns 300 militants d'ERC se sumen al manifest rovirista per rellevar Junqueras
  En plena pugna interna pel lideratge d'Esquerra, uns 300 militants del partit han firmat un manifest que demana una "renovació general de la cúpula dirigent", és a dir, un missatge no explícit dirigit al líder del partit, Oriol Junqueras, que té intenció de tornar-se a postular per liderar la formació si rep l'aval de la militància. En el manifest, els signants demanen el que havia defensat la secretària general del partit, Marta Rovira, en les últimes setmanes: una "transició interna tranquil·la" que suposi un relleu en tots els lideratges de la formació. Rovira ja va dir en l'executiva del 15 de maig que abandonaria el càrrec al congrés del 30 de novembre i va demanar un canvi de cares al capdavant d'Esquerra. Entre els signants hi ha noms com el de l'actual vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà; l'actual conseller d'Empresa en funcions, Roger Torrent; el viceconseller de Comunicació i Estratègia, Sergi Sabrià; l'expresident del partit Joan Puigcercós; l'actual secretària general adju
 • “Tenim peces de fa 600 milions d’anys”
  Al Francesc Carrasco, subdirector del Museu Geològic del Seminari de Barcelona, el traeix el subconscient. "Tenim peces des del Precambrià [fa 600 milions d’anys] fins ara". "Ara? Quan és ara?", li pregunto. Ara és el plistocè, o sigui fa 10.000 anys. És interessant com varia, com fluctua i es relativitza la noció del temps, quan ets entre les parets d’aquest museu, joia amagada i quasi desconeguda de Barcelona i que enguany compleix 150 anys. Forma part del Seminari i depèn, per tant, del Bisbat. Els seus treballadors són voluntaris i la dotació econòmica, inexistent. Però el museu es manté viu i el que és més important, actiu. No deixen de rebre visites, tant d’escoles com d’investigadors de tot el món atrets per la importància de la seva col·lecció. Més d’un milió de fòssils, catalogats amb precisió i exposats amb esperit 100% museístic. Un goig, un privilegi per a la ciutat i per a la cultura de Barcelona. Enric Aragonès és historiador de la geologia i responsable de l’