Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web
Recognized text:
Artur Mas comunica al partit
que tampoc sera candidat
ara.cat
DIJOUS
130 EUROS
THE OFFICE
of the
CARA CREU
ALBERT
CARRERAS
si el govern dela Generalitat
America és avui r i més forta
arem un muriel pagara Méxic"
millo
no pot donar més servei
és per la limitació de
recursos idee
Estan en joc] la seguretat ila
"Seré el generador més gran
prosperitat, i també la democracia
d'ocupació que Déu hagi creat ma
E. GIMÉNEZ SALINAS
Sí que es pot,
sí que ho hem fet
Si Putin m aprecia, aixó és un actiu
La preocupació per
seguretat ens fara
oblidar algunsdrets que
tant ens va costar
d'aconseguir
El fiscal vol la
COPA DEL REI
EL BARCA
ADRIA ALCOVERRO
inhabilitació
ES REFA.
t d'Homs per
IELIMINA.
La falta de
lestar social deixa el
nou anys
L'ATHLETIC
camp lliure perque l'ocupi
irracionalisme reaccionari
de l'extrema dreta

Noticias
 • Talls i ferides en la reobertura com a piscina d'un llac de Barcelona
  "És una presa de pèl. Tinc la sensació que han fet servir les meves filles de conillets d'Índies". Parla un pare indignat tant per les ferides als peus que ahir es van fer les seves nenes mentre jugaven com pel tracte que creu que s'ha donat als veïns que freqüentaven el llac de la Creueta del Coll, tancat els últims dos estius per fer-hi obres i convertir-lo en un lloc segur com a piscina, que és el que ja era.
 • La sensació del nou terror 'indie' i altres estrenes de la setmana
  'MADRE OSCURA' La bruixa monstruosa que ha igualat el rècord d’'Avatar' Fa uns anys que la figura de la bruixa al cinema de terror sol estar sempre relacionada amb metàfores sobre l’empoderament de la dona o amb lectures polítiques rebuscades. Aquest boom al·legòric de les bruixes, que ha donat propostes reeixides com La bruixa o la sèrie de la bruixa adolescent Sabrina, també ha fet que s’hagi oblidat ràpidament...
 • El Girona vol reservar la seva plaça per al 'play-off' contra el Cadis
  El Girona rep aquest divendres el Cadis (21 h, Gol) en el partit corresponent a la jornada 41, la penúltima de la Lliga Smartbank. A falta de només sis punts per disputar-se, els blanc-i-vermells poden assegurar-se el 'play-off' matemàticament amb una victòria davant un rival eufòric després d’aconseguir l’ascens a la Primera Divisió. A Montilivi semblen capficats en deixar els deures per a l’últim moment.
 • "Que li trenquen les cames", l'amenaça d'un comandant de la Guàrdia Civil a una alcaldessa al País Valencià
  Compromís ha demanat la compareixença al Congrés de Diputats de la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez, per les "amenaces i desqualificacions masclistes" que hauria llançat el comandant de la caserna de la Guàrdia Civil de Paiporta (Horta), Eduardo Aranda, contra l'alcaldessa d’aquest municipi, Isabel Martín. En concret, Aranda, en una reunió privada amb una dotzena de persones –entre les quals hi havia altres comandaments del cos– que va tenir lloc el juny del 2018, després de la mort d'un noi en una celebració taurina, hauria reconegut que va demanar que "li trenquen les cames a l'alcaldessa" però que ningú li va fer cas.
 • L'Airef assenyala que el deute de les comunitats serà més baix perquè l'Estat n'absorbirà una part
  L'evolució de l'economia espanyola "continua sent adversa" i això pot afectar els nivells de deute i dèficit de les administracions públiques, com ha reconegut la presidenta de l'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (Airef), Cristina Herrero, durant la presentació aquest dijous de les previsions de dèficit i deute. No obstant això, l'Airef creu que tot i que les comunitats han hagut d'incrementar la despesa per culpa de la pandèmia de covid-19, la creació d'un fons estatal traspassarà el cost en deute d'aquest augment de despesa dels comptes autonòmics cap a les arques de l'Estat.