Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web





Noticias
  • Nombrosos docents es queden sense portàtil tota la setmana per una actualització informàtica
    Nombrosos docents han estat aquesta setmana sense poder accedir al seu ordinador portàtil. La causa: una actualització informàtica que ha dut a terme el departament d'Educació, segons ha confirmat a l'ARA el mateix departament, que no ha concretat la xifra de docents afectats.
  • Chery vol convertir Barcelona en una base mundial d'exportació dels seus cotxes
    Chery vol convertir Barcelona en una base mundial d'exportació dels seus cotxes, que començaran a fabricar-se a la Zona Franca –a les antigues instal·lacions de Nissan– a final d'aquest mateix any. Així ho ha dit el vicepresident executiu de la companyia xinesa, Guibing Zhang, durant l'acte de la firma de l'acord d'Ebro (la marca d'EV Motors) i Chery, que permet l'aterratge per primer cop a Europa d'una empresa automobilística xinesa per a fabricar vehicles.
  • Wagner i Xostakóvitx, plats forts de la temporada 2024-2025 del Liceu
    Nou òperes escenificades, tres òperes en versió concert, tres ballets, una quinzena de concerts i recitals i una àmplia oferta familiar configuren el gruix de la temporada 2024-2025 del Gran Teatre del Liceu. Entre els plats forts, la inauguració amb una nova producció dirigida per Àlex Ollé de l'òpera Lady Macbeth de Mtsensk, de Xostakóvitx, i la recuperació del muntatge de Lohengrin amb direcció escènica de Katharina Wagner que es va haver de cancel·lar el març del 2020 a causa de la pandèmia de coronavirus. Cal destacar també l'estrena de Benjamin a Portbou, d'Antoni Ros-Marbà, i una nova producció de Giulio Cesare, de Händel, amb la signatura escènica de Calixto Bieto.
  • L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Els canvis de criteri del govern en la gestió de la sequera'
    El Govern no està transmetent seguretat en les mesures per pal·liar la sequera. Ahir el president Aragonès va confirmar que, al final, no vindrà aigua en vaixell a Barcelona, sinó que ara ha decidit instal·lar una dessaladora flotant al port de Barcelona. Li ho va dir a Xavier Graset.
  • Almenys vuit morts en un atac rus a Dnipró, al centre d'Ucraïna
    Mentre tothom mira cap al Pròxim Orient, Rússia intensifica la seva ofensiva a Ucraïna. Després de l'atac dimarts sobre Txerníhiv que va deixar almenys 17 morts, aquest divendres l'exèrcit rus ha llançat una ofensiva amb míssils sobre la regió de Dnipró, al centre del país. Almenys vuit persones han mort i 25 més han resultat ferides en aquest atac que ha danyat instal·lacions d'infraestructures crítiques, segons fonts de Kíiv. El bombardeig ha danyat un edifici residencial i una estació de tren de la capital d'aquesta regió, la ciutat de Dnipró.