Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web





Noticias
  • Quan la primera paraula d'un infant és 'Alexa'
    Corre per les xarxes un vídeo humorístic en el qual es veu com un home que viu en una casa domòtica, on tot funciona per ordres de veu, intenta entrar-hi amb la cara desfigurada després d'una intervenció al dentista, i com que no pot parlar clar l'assistent de veu no reconeix les ordres que li dona, ni li obre la porta, ni li funciona res de res! Després de riure, molts reflexionem que real pot arribar a ser la situació.
  • La CUP vol girar full a les darreres patacades i tornar a ser decisiva el 12-M
    La CUP sempre treu pit del fet que, quan és decisiva, passen coses. I això és el que vol aconseguir aquest 12-M. L'avançament electoral, però, l'ha agafat a contrapeu, en ple procés de refundació després de les patacades a les eleccions municipals i sobretot a les generals, en què va perdre la representació al Congrés. Sigui com sigui, la formació anticapitalista confia en mobilitzar el seu electorat i arreplegar el votant descontent amb ERC i el que li fa el salt a les espanyoles votant els comuns.
  • Copa Amèrica: la firma catalana Lola Casademunt signa l'uniforme de l'equip americà
    La passió i l'ambició no sempre lliguen bé, però quan la relació funciona, és una història memorable. En la carrera de la firma catalana Lola Casademunt per donar difusió al projecte estilístic ha trobat un company immillorable: l'equip de vela American Magic. De cara a la competició esportiva que tindrà lloc des de finals d'agost fins a l'octubre al port de Barcelona, la casa de moda serà l'encarregada de dissenyar el vestuari per als i les regatistes de la 37a Copa Amèrica. A més de la col·laboració estilística amb l'equip americà, la marca de Cardedeu també serà la patrocinadora de l'equip femení de l'American Magic.
  • 'A la contra', per Ferreres 26/04/2024
  • A la presó un 'influencer' que va deixar morir de gana el seu fill perquè l'alimentava només del sol
    L'influencer crudivegà rus Maksim Liuti ha estat condemnat a vuit anys de presó després de confessar que va deixar morir de fam el seu fill de 28 dies. Liuti, de 44 anys, va admetre que el seu fill Kosmos va morir de "pneumònia i desnutrició" després de no haver-lo alimentat bé. Els pares de la criatura van portar-la a l'hospital després que patís convulsions, però els metges només van poder declarar-la clínicament morta. Coneguts de l'influencer van declarar a la Comissió d'Investigació que portava el cas que Liuti "va ignorar les necessitats bàsiques del nen i que va intentar introduir-lo en una dieta prànica, en què les persones s'alimenten a través de la llum solar".