Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web





Noticias
  • “No havia dit mai públicament que tinc Parkinson”
    Lluís Canut (Barcelona, 1957) es jubila, però no es retira. És un dels grans noms del periodisme esportiu, amb gairebé cinquanta anys d’ofici, repartits en tres cases: Ràdio Barcelona, Catalunya Ràdio i TV3. El 21 de maig s’estrena la seva última obra periodística: una docusèrie sobre Johan Cruyff per a TV3 i Amazon. Els seus companys del programa Vaques sagrades també li han preparat un homenatge televisiu en què participen grans amics seus, com Ronald Koeman o Joan Manuel Serrat. En aquesta conversa més íntima, Lluís Canut explica per primera vegada que fa uns anys que li van diagnosticar la malaltia de Parkinson.
  • Més de 30 mil corredors omplen els carrers de Barcelona
    La meteorologia ha acompanyat als 33.000 corredors populars que aquest matí de diumenge han omplert els carrers de Barcelona per participar en la 44a edició de la cursa d'El Corte Inglés. L'esdeveniment ha començat a les 9 h amb una temperatura una mica inferior als 20 graus i els núvols han permès que la xafogor no incrementés encara més l'esforç que han fet els atletes per completar els 10 quilòmetres urbans pel mig de la capital catalana.
  • L'aniversari gironí del corredor Illa: 10 km per un Montilivi de ressaca
    Vuit del matí en una Girona de ressaca. Centenars de gots de paper vermells descansen encara al voltant de l'estadi de Montilivi després de fer història: esclafar el Barça i classificar-se per primer cop per la Champions. Saluden a un Salvador Illa difícil de reconèixer sense les seves característiques ulleres de pasta. Amb pantalons curts i la samarreta que va dur per a la marató de Barcelona, vola damunt l'asfalt mentre fa la volta a l'estadi i testimonia els vestigis de la gran festa d'ahir –bengales incloses–. "Té molt mèrit el que ha fet el Girona; el Barça està fotut", assenyala sense entrar en més detalls, recordant que ell és un perico convençut.
  • Així colpeja l'envelliment de la població el mercat de l'habitatge
    L’envelliment a Espanya és un problema econòmic de primera magnitud. Sota el paraigua d'aquest canvi demogràfic s’amaguen altres qüestions que, si bé es poden observar per separat, conformen una equació, i no poc problemàtica. És el cas del paper dels treballadors estrangers al mercat laboral, l’habitatge i el creixement econòmic.
  • Emergència adolescent: triples per lluitar contra l'abandonament femení de l'esport
    Dimecres vinent la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), el Grup de Recerca en Esport i Activitat Física (GREAF) i l’Institut de Recerca en Ciències de la Salut i de la Vida de la Catalunya Central (IRIS-CC) presentaran les conclusions d'un estudi sobre l’abandonament esportiu durant l’edat escolar que pretén reformular la relació de les noies adolescents amb l'esport. Aquesta anàlisi, que ha estat impulsada per l’Observatori Català de l’Esport, s'ha dut a terme amb la coordinació de les doctores Anna Puig-Ribera i Montserrat Martín-Horcajo.