Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
ara.cat
CAS GURTEL
DIVENDRES
El PP
condemnat
Corrupcio
AIG DEL.20LH
50 EUROS
LAURA ROSEL UNA
COSA ÉS CRITICARI
L'ALTRA INSULTAR
CORREA
PRESO
51 anys
MULTA
BARCENAS
PRESÓ
MULTA
44 ME
245.000
JAVIER
PEREZ ROYO
Univesaf deSeia
Operació policial contra el presumpte
Barenias ta del desviament de fons a la Diputació de Barcelona
l'Audiencin Nacional i el
Tribunal Suprem no hi ha
ni la més minima a
La justícia investiga el destíde 2 milions en subvencions durant el període 2011-2015

Noticias
  • Nova lesió de Letícia al peu: una famosa més obligada a abandonar les sabates de taló
    Els peus de Letícia estan cansats de dir prou. Després de dècades duent altes –i altíssimes– sabates de taló en el dia a dia, a la feina com a periodista a RTVE i més tard com a reina, amb l'agreujant d'haver d'assistir als actes oficials al costat d'un marit que fa prop dels dos metres, la reina ha d'abandonar les sabates de taló. Des de fa temps la dona de Felip VI té molèsties als peus i no va ser fins fa uns mesos que es va saber que el patiment que viu es deu al neuroma de Morton del peu esquerre i la metatarsàlgia crònica de tots dos peus. Però ara se li afegeix un mal més: una fractura a la falange proximal del dit central del peu dret.
  • Macron acull Xi a l'Elisi: "El diàleg entre Europa i la Xina és més necessari que mai"
    El president de la Xina, Xi Jinping, ja és a l'Elisi. El mandatari xinès celebra aquest dilluns i dimarts una visita d'estat a França per celebrar els 60 anys d'una "relació especial" amb França, però la visita arriba en un moment molt convuls en l'escena internacional i en plenes tensions comercials entre la Unió Europea i Pequín. Les qüestions comercials i geopolítiques –especialment la guerra a Ucraïna– centren la visita.
  • Vitor Roque (o quan un fitxatge de club destapa la caixa dels trons)
    Cada cop que surt a escena, André Cury aixeca polseguera. Les seves últimes polèmiques declaracions tenen com a protagonista Vitor Roque, el seu últim servei al Barça. En el món del futbol, tothom coneix el tarannà del personatge, però l'entitat blaugrana segueix acudint-hi. El díscol representant brasiler, que va estar una pila d'anys a nòmina del club durant el mandat de Josep Maria Bartomeu, també ha sabut fer tractes amb el president Joan Laporta i el director esportiu Anderson Luis de Souza, Deco.
  • Què en fem, de la mare amb demència?
    "És com dirigir el Barça de la millor època", afirma Nelson Valente, mirant-se la companyia que ha reunit a la Sala Petita Teatre Nacional per Amnèsia, que es representarà del 9 de maig al 2 de juny. L'autor i director argentí més present al teatre català (aquesta temporada amb quatre obres en cartell i l'any que ve ja ha avançat que té tres projectes més a Barcelona) estrena una comèdia dramàtica sobre una família que ha d'afrontar un moment tan decisiu com inevitable: la demència de la mare, que interpreta Mercè Aránega. La dona ja no es pot valdre per si mateixa i toca repartir-se la responsabilitat, "en general malament", diu Valente, entre els germans. L'obra, però, va més enllà del diagnòstic mèdic i parla de fins a quin punt ens defineix la nostra memòria, "com processem els records i com processem el dolor del passat", explica Valente, que cita des de Buñuel fins a Lorca, passant per l'Argentina: "Vinc d'un país al qual li falla la memòria i comet els mateixos errors de forma r
  • Per què la dreta unionista parla més gallec que català?
    Les eleccions catalanes se celebraran tres mesos després de les gallegues del passat febrer i les diferències, pel que fa a la llengua pròpia de cada territori, són significatives, sobretot per l'ús que en fan els partits de la dreta d'àmbit estatal: parlen més gallec que català.