Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
OFENSIVA JUDICIAL
Trapero al-lega a l'Audiència que
el 27-0 va posar els Mossos a les
ordres del TSJCide la fiscalia
Jordi Sanchez
s encara a
ara.cat
jutge Llarena
L'exlíder de lANCi diputat
de JxCat retreu al magistrat
la seva falta d'imparcialitat
Junqueras reitera al Suprem
que no es va dedicar "ni un sol
cèntim del pressupost al Procés"
BARCELONA
La ciutat té
un 50% més
de centres
de culte que
fa 15 anys
Avui nhi ha 563,
pertanyents a més
de vint religions
JOAN B
CULLA
No hi haurà distensió:
la batalla pel vot entre
dl PPiCs es dirimcix
sobre qui és més dur en la
repressiódel'separatismo'
SALVADOR CARDUS
Els catalans no som gent
rara, sinó que posem sobre
In taula de manera clara
desafiaments globals que
tothom ha d'encarar
Sensors als
contenidors
i targetes
el reciclatge j
del futur
PERE BRUNET
nweshigodor del Centre Ds
Segons la campanya
Stop Killer Robots, entre
els palsos que volen prohibir
les armesautonomes només
l"Open Arms', alliberat
Eljutgei
Proactiva Open Arms, immobilitzat al port sicilià de Pozzallo des del 18 de març passat
r de Ragusa va ordenar ahirl
t del vaixell de r'ONG
n'hi ha un d'europeu,

Noticias
  • El Barça assumeix que s'haurà de menjar els torrons a Montjuïc
    L'endemà de l'eliminació del Barça a mans del PSG es vivia un ambient de decepció entre els treballadors de l'estadi Lluís Companys. S'havien quedat sense una d'aquelles nits màgiques que hagués estat recordada per molt de temps. També aquell dia, alguns empleats es van posar en contacte amb direcció per si hi havia alguna novetat respecte de l'estada blaugrana. Volien saber si l'exili s'acabaria al novembre o si, com molts especulen, anirà uns mesos més enllà. Només van obtenir un silenci per resposta.
  • "La mort d'Ed Piskor és una gran tragèdia"
    La visita de Beto Hernandez (Oxnard, Califòrnia, 1957) al Comic Barcelona és un dels plats forts de la programació d'aquesta edició. Més de quatre dècades després de crear la revista Love and Rockets amb els seus germans Mario i Jaime, el dibuixant continua sent un dels pilars del còmic independent nord-americà. Hernandez no presenta cap novetat, però La Cúpula ha aprofitat per reeditar en una versió ampliada l'extraordinari Palomar, que recull les primeres històries de la saga Gran sopa de pena, ambientades en un poblet de l'Amèrica Central "on els homes són homes i les dones necessiten sentit de l'humor".
  • Limitar o no el preu del lloguer: l'habitatge entra en campanya
    Són moltes les dades que acrediten que l'accés a l'habitatge s'ha convertit en un problema de primer ordre. I des de fa temps. Però el que l'ha situat com mai en el centre del debat han sigut les mesures per garantir-lo, especialment el control als preus dels lloguers, recollit en la llei d'habitatge aprovada fa un any, just un mes abans de les eleccions municipals i autonòmiques. Ara, un any després, aquest debat segueix més viu que mai.
  • L'adeu a les centrals de coure posa punt final a l'era de l'ADSL
    La modalitat bàsica costava unes 9.000 pessetes al mes (uns 55 euros) i obria la porta a deixar de tenir en compte el temps de connexió a internet, mentre que la velocitat continuava sent el principal hàndicap. Així era, a grans trets, la primera tarifa d’ADSL de finals dels 90 que Telefónica va començar a comercialitzar entre la població. Ara, 24 anys després, uns dels grans canvis tecnològics de finals del segle XX –és la xarxa que va revolucionar la connexió a internet de les llars espanyoles– comença a dir adeu.
  • "Netanyahu busca protegir l'aliança amb l'Aràbia Saudita"
    Adrià Fortet (Terrassa, 1994) és doctor en història comparada i especialista en el Pròxim Orient. Amb el seu professor i mentor, Joan B. Culla, és coautor d’Israel, el somni i la tragèdia (Pòrtic), llibre que l’historiador català, que sempre va defensar amb passió Israel, va poder actualitzar el passat novembre abans de morir víctima d’un càncer.