Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
Puigdemont torna a oferir
a la CUP una qüestió
de confiança a mig mandat
El líder de xCat repeteix lestratègia que el 2016li
va permetre superar el no dels cupaires als pressupostos
CRISI HUMANITARIA
Itàlia requisa
ara.cat
IMSAA DEL.2018
130 EURCOs
La fiscalia de Catània ordena
confiscar la documentació
del vaixell i immobilitzar-lo
Elcapità i la cap de la missió,
investigats per associació criminal i
per afavorir la immigració clandestina
ESPORTS
EL BARÇA
COMENÇAA
DESCOMPTAR
ELS DIES
Derota l'Athleticija
supera en 11 punts
l'Atlètic de Madrid,
que cau a Vila-real
CARME
COLOMINA
La veritat ja no pot
competir amb la mentida
Tots els estudis demostrern
que són les noticies falses
les que s'imposen a Twitter
JAUMELÓPEZ
po de cncia polition a la UPF
Els comuns haurien
de preguntar-se si no és
el nacionnlisme espanyol
el que actua avui conm
a "opi del poble"
JOAN BAUCELLS
Putin, amb més suport que mai
La defensa de la cadena
perpètua per part del PPi
Cs ignora la racionalitat de
les lleis i és d'una enorme
irresponsabilitat
El president rus es torna a imposar en les eleccions amb una amplia majoria que, superat
el 80% de rescrutin1, superava el 76% dels vots, podra sumar 24 anys dirigint el país

Noticias
  • Barcelona i l'absurd del futbol popular
    Hauria de parlar de Xavi. O de Laporta. De les misèries del Barça. Del rumb fatídic que està agafant el club i que sembla ineludible, perquè el Barça està a un pas del punt de no retorn. Però ho hem escrit moltes vegades. Deixem el gegant despullat i posem el focus una mica més avall, allà on el futbol és menys grandiloqüent però igual de transcendent.
  • Aragonès evita parlar de pactes amb Junts o el PSC: "Esperem el 12 de maig"
    Totes les enquestes descarten que Esquerra Republicana pugui guanyar les eleccions aquest diumenge, però el seu candidat, Pere Aragonès, evita tirar la tovallola i ha demanat "respecte" aquest dilluns en una roda de premsa a Efe pel que decideixin els ciutadans el 12-M: "Esperem el 12 de maig. Hi ha candidats que ja s'estan repartint cadires abans que voti la gent", ha assegurat en al·lusió al líder del PSC, Salvador Illa, i el cap de llista de Junts, Carles Puigdemont, i ha afegit: "Quan parles de cadires jugues a «on és la boleta»". Amb aquest argument, Aragonès ha evitat pronunciar-se sobre quina és la seva preferència de pactes després de les eleccions, és a dir si faria president Illa o Puigdemont, ja que veu possibilitats encara de fer el tomb a les enquestes i mantenir ell la presidència.
  • Mor als 89 anys Bernard Pivot, el periodista que va reivindicar la literatura a televisió
    El periodista i crític literari francès Bernard Pivot ha mort aquest dilluns a l'edat de 89 anys, segons ha informat la seva filla Cécile Pivot a l'agència France-Presse. Nascut Neuilly-sur-Seine, era un referent cultural a França gràcies a la feina de difusió de la literatura que va fer a través de la televisió. Pivot va crear el mític programa Apostrophes, un espai de literatura que es va emetre entre 1975 i 1990 a la cadena Antenne 2.
  • Nova lesió de Letícia al peu: una famosa més obligada a abandonar les sabates de taló
    Els peus de Letícia estan cansats de dir prou. Després de dècades duent altes –i altíssimes– sabates de taló en el dia a dia, a la feina com a periodista a RTVE i més tard com a reina, amb l'agreujant d'haver d'assistir als actes oficials al costat d'un marit que fa prop dels dos metres, la reina ha d'abandonar les sabates de taló. Des de fa temps la dona de Felip VI té molèsties als peus i no va ser fins fa uns mesos que es va saber que el patiment que viu es deu al neuroma de Morton del peu esquerre i la metatarsàlgia crònica de tots dos peus. Però ara se li afegeix un mal més: una fractura a la falange proximal del dit central del peu dret.
  • Macron acull Xi a l'Elisi: "El diàleg entre Europa i la Xina és més necessari que mai"
    El president de la Xina, Xi Jinping, ja és a l'Elisi. El mandatari xinès celebra aquest dilluns i dimarts una visita d'estat a França per celebrar els 60 anys d'una "relació especial" amb França, però la visita arriba en un moment molt convuls en l'escena internacional i en plenes tensions comercials entre la Unió Europea i Pequín. Les qüestions comercials i geopolítiques –especialment la guerra a Ucraïna– centren la visita.