Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
JUDICIALITZACIO DEL PROCES
"Llarena ha mostrat falta d'imparcialitat i, per tant, es
pot demanar la nul-litat del que ha instruït fins ara"
Javier Pérez Royo, catedràtic de dret constitucional
Sanchez recorrerà
al Suprem abans
ara.cat d'anar a Estrasburg
La defensa canvia d'estratègia
i opta ara per esgotar totes
les instàncies de lEstat
JxCat estudia presentar
una querella per prevaricació
contra el jutge Llarena
I2 DEMARC DEL 2018
130 EURCOs
CARME
COLOMINA
Hi ha governs europeus
amb comportaments
renúncies a valors que
semblaven
ANTONIVIVES
Lentitat va convocar ahir unes 45.000 persones, entre Colom iel Parc de la Ciutadella de Barcelona, per demana: unitat a
Per combatre la temptació
tismeireclamar als partits que se la juguin per posar en marxa un govern que implementi la Repablica
i defensar ln
democricia liberal hem
d'atacar els problemesi
oferir visions estructurades
Troben mort
el Gabriel i detenen
la parella del pare
La dona traslladava el cos del
menor al maleter del cotxe
MIQUEL BERNIS, DINTRE DE
LA MARATÓ DE BARCELONA
COSES QUE
PASSEN EN 42,195
QUILOMETRES
MARCAL SINTES
El temps feiner ha anat
envaint el temps privat
fins al punt que pera
molts avui gairebé tot el
seu temps és professional

Noticias
  • El dia que Alícia Sánchez-Camacho es va negar a sortir per la tele sense el seu talismà
    Les campanyes passen factura als polítics, i si no que l'hi preguntin a Alícia Sánchez-Camacho. A les eleccions del 2010, la candidata del PP va tenir un dia d'aquells que no s'obliden. Tenia cita al Tinc una pregunta per a vostè de TVE i hi va arribar com no ho pot fer un candidat: sense veu. "El debat se suspenia perquè estava completament afònica, i així no podia sortir", recorda.
  • Ayuso aterra a Barcelona a la caça del votant de Vox: "Catalunya quedarà en mans de bandolers, totalitaris i corruptes"
    L'aterratge d'Isabel Díaz Ayuso a Barcelona no és causal, sinó que pretén ser un revulsiu en la campanya del PP. Aquest dilluns la presidenta madrilenya ha donat el tret de sortida a la seva participació en la contesa catalana des del barri de Sarrià i, en concret, des de la plaça Artós, que han venut com un "símbol d'una dècada de resistència contra el separatisme i el populisme". D'allà van sortir manifestacions espanyolistes com les del 3 d'octubre del 2017, algunes de les quals convocades per l'extrema dreta. I aquest també serà el punt de l'acte final de Vox de divendres. I és que els dos partits es disputen votants i, segons les enquestes, liderar el bloc unionista de la dreta.
  • Investiguen si l'home assassinat a trets al Fòrum és un narcotraficant turc
    Eren les cinc de la tarda de dissabte i l'encreuament entre la rambla Prim i el carrer Llull, a tocar del Fòrum de Barcelona, estava molt concorregut. Tot va passar a tocar d'una boca de metro i a pocs metres d'on s'estava celebrant la Fira d'Abril, al Parc del Fòrum. De cop, es van sentir trets i un home va quedar estès a terra, tacant de sang bona part de la vorera. Caminava pel carrer quan el van atacar i la majoria de trets, almenys cinc, li van anar al cap. L'autor (o autors) d'aquest assassinat a plena llum del dia van fugir. Pel modus operandi, els Mossos d'Entrada van tenir clar que es tractava d'una execució per algun tipus de revenja que havien d'aclarir. D'entrada, van mirar a la Mina, molt a prop de l'escenari del crim, però la identitat de la víctima els va fer allunyar de qualsevol conflicte relacionat amb aquest barri. Era un home d'origen turc amb cap antecedent a Catalunya.
  • L'SNP corona un antic líder per capgirar la decadència de l'independentisme escocès
    Vint anys després d'haver-se vist forçat a dimitir com a líder de l'SNP arran d'un fracàs electoral, John Swinney s'ha convertit aquest dilluns al migdia en el nou cap del Partit Nacional Escocès, al ser l'únic candidat que s'ha presentat per substituir Humza Yousaf, que va renunciar al càrrec la setmana passada. Els independentistes han evitat així una nova disputa entre faccions rivals pel timó d'una nau que fa temps que va a la deriva, i que una cursa pel poder hauria agreujat encara més.
  • 'A la contra', per Ferreres 07/05/2024