Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
BARCELONA
El 'top manta'
es refugia al metro
per evitar la policia
TMBi Renfe també renuncien
La Guàrdia Urbana i els Mossos
no intervenen a les andanes pelaactuar, mentre veins i oposició
risc de posar en perill els usuaris reclamen solucions a l'Ajuntament
ara.cat
FEBRER DEL. 2018
130 EURCOs
CARME
COLOMINA
Síria és la guerra que
hem permès que passés
Ens l'hem mirat de lluny
incapaços de decidir quin
paper hi voliem jugar
Tragèdia aèria a Rússia
Les 71 persones queviatjaven a bord de l'Antonov AN-148, un avió de vuitanys dantiguitat de laerolinia Saratov
van morir quan l'aparell es va estavellar pocs minuts després d'enlairar-se delaeroport moscovita de Domodédovo
ERNESTO EKAIZER
Carlos Lesmes utilitza
la instrucció i el judic
sobre l'1-O per scguir
al capdavant del Tribunal
Suprem i del CGPJ
ENTREVISTA A
ESPORTS
SEGON EMPAT
CONSECUTIU
DEL BARÇA
ALALLIGA
PRESIDENT DELACECOT
"Es gravíssim que
Foment no digués
Amb la etirnda deSclres de la fugida
L'equip sennuega a
casa ambel Getafe
d'empreses"
d'Exteriors alemany que
hauria pogat ser sensible
amb el cas dels catalans

Noticias
  • Toni Clapés deixa temporalment la ràdio per motius de salut
    Durant les setmanes vinents Toni Clapés no estarà al capdavant del Versió RAC1, un dels programes més veterans de l'emissora del Grupo Godó. Segons ha explicat el mateix periodista a través d'X, abans Twitter, ha pres la decisió d'allunyar-se un temps del micròfon per "prescripció mèdica". Arran d'aquest missatge una oient li ha preguntat a Clapés quan tornarà a l'activitat i ell li ha respost: "Quan tornar sigui un al·licient, no un neguit".
  • 'De fit a fit', 30/03/2024
  • El Banc d'Espanya avisa que apujar cotitzacions per mantenir les pensions pot comportar més atur
    Un dels reptes que té Espanya és el de la despesa pública del sistema de pensions i, en particular, com es cobreix en el mitjà i el llarg terminis tenint en compte que d'aquí uns anys es jubilarà la generació del baby boom, la més nombrosa. La Comissió Europea, en línia amb el que ja ha anticipat l'autoritat fiscal (Airef), considera que tot i la recent reforma del govern espanyol caldran més ajustos per cobrir el cost del sistema. Això exigirà activar un mecanisme que passa, principalment, per un increment de les cotitzacions socials. El Banc d'Espanya, però, mira de reüll aquesta opció: "Sostenir el finançament del sistema de pensions exclusivament en l'increment de les cotitzacions socials podria ser perjudicial per a l'ocupació i la competitivitat de l'economia espanyola", adverteix l'organisme supervisor en un nou capítol de l'Informe anual 2023, publicat aquest dimarts al migdia.
  • Això que veus al CaixaForum és un paisatge (o no)
    Un paisatge potser és el sinònim d'una experiència estètica memorable. També pot ser un respir dels rigors de la vida a les ciutats. O una amenaça, perquè una de les funcions primordials de l'arquitectura és protegir-nos de la intempèrie. I per als artistes ha sigut una font inesgotable d'inspiració, com es pot veure a partir d'aquest dimecres i fins a l'1 de setembre en l'exposició del CaixaForum de Barcelona Horitzó i límit. Visions del paisatge. Es tracta d'una nova versió, reformulada i més àmplia, de la mostra que va passar abans per València i Madrid. "Aquesta és l'exposició final, la gran exposició", afirma Nimfa Bisbe, directora de la col·lecció d'art contemporani de La Caixa i comissària de l'exposició juntament amb la investigadora Arola Valls.
  • El Santander enceta el 2024 amb força i guanya 2.852 milions d’euros, un 11% més
    El Banc Santander lidera el rànquing de beneficis de les grans entitats financeres del primer trimestre. L'entitat que presideix Ana Botín ha guanyat 2.852 milions d’euros en els tres primers mesos d'aquest 2024, un 11% més que fa un any, quan va anotar uns beneficis de 2.571 milions d’euros, tal com ha informat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Després del BBVA, que aquest dilluns va anunciar uns guanys de 2.200 milions d'euros, el Santander és el banc espanyol que més diners ha guanyat entre el gener i el març, i de fet és el seu millor primer trimestre.