Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
ANTONIBASSASENTREVISTA
CARME FORCADELL
PRESDENTADEL
"La declaració
d'independència va ser
senzillament una
declaració política"
P08-09
NOVA LEGISLATURA
Galàxia
Puigdemont
ara.cat
GENER DEL.2018
2.50 EUOS
EMPORTAT
EL SUPLEMENT
aradiumenge
Article de
Jordi Cuixart
Carta pública a
Empar Moliner
El president prepara l'estratègia de la seva investidura amb un nucli
de confiança que treballa tant a Brussel les com des de Catalunya
ESTHER
Mas: "No es pot
confondrel
realitat per un
ORIOLJUNQUERAS, EN UN ARTICLE A L'ARA
"Cal recuperar la gestió de les
institucions. No fer-ho és una
temerària fugida endavant"
El PDECat il'entorn
Puigdemont s'haurnn
de comportar com una
oremonelo sensc eds tieexcés d'ideologia"
de la vella Convergència

Noticias
  • Canvis a la borsa de docents: s'haurà d'estar "disponible" els dos primers cursos i als tres anys caldrà inscriure's al màster
    El curs que ve hi haurà canvis a les normes que marquen com es distribueixen els docents a Catalunya. Segons ha pogut saber l'ARA, aquesta setmana el departament d'Educació ha comunicat als sindicats que farà modificacions a la borsa de docents per tal d'agilitzar les adjudicacions i posar fil a l'agulla als problemes que viu Catalunya per cobrir substitucions arreu del país.
  • “Raimon: Madrid 76”, disc històric (1976)
    D’una de les crítiques sobre cançó popular de Jordi Garcia-Soler (Barcelona, 1947-2020) a l’Avui (26-IV-1976). Avui fa quanta-vuit anys de la publicació d’aquesta peça sobre Ramon Pelegero Sanchis ‘Raimon’ (Xàtiva, 1940), el cantautor més representatiu dels pobles de llengua i cultura catalanes. L’IEC l’ha guardonat ara amb el 66è Premi Prat de la Riba en reconeixement a la seva trajectòria i al seu compromís.
  • Si et dic tomàtiga, saps d’on soc?
  • L’extrema dreta independentista inicia la campanya amb l’odi al centre
    Aliança Catalana, el partit d’extrema dreta islamòfob de l’alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, enceta la campanya sense cap acte, però encartellant una desena de ciutats catalanes com Vic, Olot i Manlleu, que estan a prop del seu feu, la capital del Ripollès. La seva campanya està especialment centrada en la immigració amb lemes com “Salvem Catalunya”, que recorden els que utilitzen Meloni, Orbán i Le Pen.
  • El PP crida a votar perquè no governi Puigdemont
    Una dècada ha hagut de passar perquè el PP pugui tornar a aixecar el cap a Catalunya. I per donar el tret de sortida de la campanya del seu anhelat ressorgiment han escollit un bastió com Castelldefels, on governa Manu Reyes, el seu número dos per Barcelona. Després dels pírrics tres escons del 2021, el 12 de maig els populars esperen més que triplicar els resultats electorals i esdevenir quarta força del Parlament de la mà d'un candidat, Alejandro Fernández, que ha estat clar en el seu discurs: “Tenim una oportunitat històrica”, ha dit davant de 300 assistents.