Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
CONFLICTE LABORAL
Rebel-lió sindical
contra Aena
Els treballadors convoquen 25 dies
de vaga a partir del setembre
Reclamen més personal
i recuperar els sous precrisi
El consell de ministres aprova el laude laboral que
ara.calt dona 12 dies per solucionar el conflicte d'Eulen al Prat
DIHOUS
17 LVAGOST DEL2017
UMKRO 3434
130 EURCOs
QUADERNDESTIU
CASALS DURANT
LES VACANCES PER
A PETITS CIENTIFICS
estiu
El Parlament posposa el xoc
La mesa ajorna l'admissió a tràmit de lallei del referèndum i el Tribunal Constitucional
desestima el recurs de la Generalitat contra la suspensió de la reforma del reglament
SUPERCOPA
EL BARCA
NO REMUNTAI
DEIXA ESCAPAR
EL PRIMER TITOL
Els bascos
JOBDIcobren 187
més de pensió
Catalunya és líder en
no en limport de les pagues
MUNOZ
olitilng
Les declaracions de Rabell
i Coscubiela sobre Sbel
tenen un objectiu politice
no haver de confrontar els
pensionistes a Espanya, però
El Madrid guanya amb
superioritat al Bernabéu
arguments
del sobiranisme

Noticias
  • Cinc estrelles Michelin pedalejant al mig del desert
    "Portar un restaurant pot arribar a ser estressant, així que cal desconnectar de tant en tant. I què millor que anar al desert?", bromeja el cuiner Sergio Torres, que aquest cap de setmana marxa al Marroc per pedalejar amb una bicicleta entre dunes i dromedaris. Aquest 28 d’abril torna la Škoda Titan Desert Marroc, prova de ciclisme extrem on, com cada any, aterrarà l’equip KH-7 liderat per l’exciclista professional Melcior Mauri. Un equip amb 40 participants on s’uneixen esportistes de nivell amb d'altres d’amateurs. Gent que viu de l’esport i aquells que necessiten pedalejar sempre que poden, com els cuiners. "Aquest any tindrem cinc estrelles Michelin amb nosaltres", explica Josep Maria Lloreda, president de KH Lloreda. Les tres estrelles de Sergio Torres, que enguany anirà a la Titan sense el seu germà Javier, ja que aquest ha patit un petit entrebanc físic. A les tres estrelles del restaurant barceloní dels germans Torres cal sumar-hi les dues de Paco Roncero. I, esclar, la presència d
  • Pòdcast: 'Molta sèrie i poc sabó: Les festes de Victoria Beckham i Dulceida'
    Divendres de Molta sèrie i poc sabó. Avui parlem de festes: el 50è aniversari de Victoria Beckham i el gender reveal de la criatura que esperen Dulceida i Alba Paul. També us proposem dues sèries, una de Netflix, Mi reno de peluche, i una altra de Filmin, Big boys.
  • "No passa res per estimar més el gos que un cosí segon que veus un cop l'any"
    Com va començar la teva passió pels animals?
  • Homenatge al cinema d'acció d'un Ryan Gosling sobrat de 'Ken-ergia'
    Ryan Gosling explicava fa poc que va conèixer Steven Spielberg durant l’última gala dels Globus d’Or, on l’actor estava nominat per Barbie. Per a sorpresa de Gosling, que no el coneixia de res, el director el va anar a buscar expressament per dir-li que ja havia vist El especialista –cinc mesos abans de l’estrena, però esclar, és Spielberg– i li havia encantat. El director de Jurassic Park el va abraçar i el va felicitar efusivament. "Pel que fa a mi, ja no importa què més passi amb la pel·lícula –deia Gosling–. A Steven Spielberg li ha agradat". I veient la pel·lícula s’intueix el motiu, perquè la comèdia El especialista, que arriba aquest divendres als cinemes, no serà la pel·lícula més enginyosa de la temporada –ni té les seqüències d’acció més espectaculars– però sí un sentit homenatge al cinema d’acció, als especialistes que es juguen la vida per fer-ho possible i, per extensió, a la família que formen totes les persones que treballen en una pel·lícula
  • Quines dietes han seguit els reis britànics al llarg de la història?
    De fora, la rigidesa i la immobilitat de Buckingham són valors que traspuen de les seves parets centenàries. Però malgrat els més reticents al canvi, a dins, alguns costums es renoven. Per la influència del relleu generacional, per la consciència del mantra "menys és més" o per simple empatx d'opulència reial, els menús servits a palau han canviat substancialment en poc més d'un segle. Dels 17 plats que el rei Jordi V s'embotia a l'estómac un dia qualsevol a principis de segle, podrien fer-se quatre menús de coronació del seu besnet, Carles III, i encara sobraria menjar.