Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
ANTONI BASSAS ENTREVISTA
CLARA SEGURA
"Les dones han
de ser tan fresques
com els homes"
P06 08
PROCESSOBIRANISTA
ENQUESTIANDE L'ARA
El 70%
dels barcelonins
volen que Colau
(SEGONA ONADA)
ara.cat
INUMENGE
2.50 EUOS
QUADERN D'ESTIU
EL DISCRET ENCANT
El 85% dels simpatitzants dels comuns de la capital catalana són
partidaris que alcaldessa simpliqui en la celebració del referèndum
TOT CATALUNYA
FERYE REPERSCNLDALCALDE COLELAEORLAODEXESTAT
812499
EMPORTAT
EL SUPLEMENT
CREUEN QUE SHA DE
FER EL REFERENDUM
EN QUALSEVOL CAS
AVALEN QUELESTAT
ALCALDE COL LABOR
ENL1-0
FÍSICAMENTL1-0
aradiumenge
Els millors de la selectivitat, 10 anys després
L'Alexandra, el Jaume i la Berta han superat, cadascun a la seva manera, el sot de la crisi

Noticias
  • Desnonen una veïna del Raval que havia portat el seu cas a les Nacions Unides
    Una altra onada de desnonaments ha tensat aquest matí els carrers del Raval. Dels quatre llançaments previstos, dos els han frenat els manifestants i dos s'han acabat executant. En concret, s'han dut a terme els desnonaments de dos pisos ubicats al número 106 del carrer del Carme que són propietat d'un fons. I entre els llançaments fets, hi ha el de la Danitza, malgrat que el seu cas està denunciat a les Nacions Unides pel Sindicat de Llogateres. L'entitat considera que té dret a un lloguer social perquè "és una persona vulnerable". 
  • 'De fit a fit', 08/05/2024
  • Els professionals de TV3 renyen Ustrell per dir que el debat electoral de La Sexta és millor que el de la pública
    Els professionals de TV3 i Catalunya Ràdio han exigit a Ricard Ustrell, presentador d'El matí de Catalunya Ràdio i Col·lapse, que rectifiqui dos comentaris fets aquest matí en què ha assegurat que el debat electoral de La Sexta, emès aquest dilluns, va ser molt millor que els que tradicionalment es fan a la televisió pública catalana. "Condemnem enèrgicament els dos comentaris de Ricard Ustrell denigrant el debat electoral de TV3 i Catalunya Ràdio i lloant la competència. És imperdonable que el director d'El matí de Catalunya Ràdio i de Col·lapse parli així de l'empresa on treballa i dels seus companys. Esperem rectificació", ha expressat el Consell Professional de TV3 a través d'X. Ustrell ha fet els comentaris el mateix dia que la televisió pública té previst emetre el seu debat electoral, moderat per Ariadna Oltra.
  • El 'western' amb què Viggo Mortensen celebra les dones
    El segon llargmetratge com a director de Viggo Mortensen arrenca (després d'una misteriosa escena amb una figura cavalleresca enmig del bosc) amb la protagonista, la Vivienne (Vicky Krieps), al llit de mort, acompanyada pel seu home, l'Olsen (Viggo Mortensen). Les esposes mortes són un lloc comú al western i a altres gèneres tradicionalment masculins. Atorguen una aura tràgica a personatges endurits que s'han humanitzat gràcies a elles, i alhora permeten que la narrativa segueixi avançant en un entorn exclusivament masculí sense haver de justificar-se. Sense perdó presenta un bon exemple d'aquest arquetip, i resulta inevitable pensar en la pel·lícula de Clint Eastwood davant d'Hasta el fin del mundo. Perquè en aquest western d'aires clàssics, la dona també mor de sífilis. Però aquest cop no es limita a ser un bonic record que atorga un toc romàntic al protagonista.
  • El dilema de Netanyahu: treva o no treva?
    El Caire acull aquest dimarts una delegació de Hamàs i una d’Israel per intentar salvar les negociacions indirectes sobre una treva i un intercanvi d’ostatges d'acord amb la proposta d’acord acceptada dilluns pel moviment palestí, que penja ara d’un fil per l’assalt de l’exèrcit israelià en algunes parts de Rafah, la ciutat més al sud de Gaza.