Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
Els exministres neguen els sobresous
Arenas, Mayor Oreja, Acebes i Rato, homes forts d'Aznar, declaren pel Gürtel
POLICIA
Puigdemont convoca
ara cat
unilateralment la
DIMECRES
21 DE JUN DEL 2017
Junta de Seguretat
130 EUROS
Tot i l'alerta terrorista, fa vuit anys
El Govern respon així a la negativa a
que aquest organisme no es reuneix
convocar 500 places per als Mossos
6.24 h
AQUEST
HA COMENCAT
L'ESTIU
FERRAN
SAEZ MATEU
L'executiu, amb Borras
Molts espanyolscontraris a
independencia saben que
Cinc setmanes després de rebre-la, elTribunal Superior de Justicia de Catalunya va admetre ahir a tramit la querella
en part la situació actual
deriva de laxerrameca
de la fiscalia contra la consellera de Governació, MeritxellBorrás, perhaveriniciat elprocediment de compra d'urn
de gent com Guerra
MANUEL DELGADO
Montoro vol menys IRPF
La fiscalia acusa també
el 2019iel Banc d'Espanya
Mourinho de defraudar
Que va causar que els
nens d'entre 8i13 anys
3,3 milions a Hisenda
recomana apujar impostos
abandonessin la tradició
massivaiarrelada de fer
fogueres de Sant Joan?

Noticias
  • Pimec ingressa 23 milions d'euros el 2023, un 4% més
    "Som la patronal amb més socis de totes les entitats empresarials d'Espanya". Així celebrava el president de Pimec, Antoni Cañete, les xifres amb què ha tancat l'entitat l'exercici del 2023. Enguany, la patronal de les pimes celebra els 50 anys de la seva fundació i ho fa tancant el 2023 amb uns ingressos de 22,87 milions d'euros, pràcticament un milió més del pressupostat i un 4% més que el 2022, i preveu créixer un 3% més el 2024, fins als 23,56 milions d'euros. Ho ha explicat aquest dimarts el president de la patronal, Antoni Cañete, després de l'assemblea general de la institució, en què ha afegit que el benefici va augmentar un 35%, fins als 936.000 euros, tot i que preveu reduir-lo aquest any un 24%, fins als 714.000 euros.
  • Stormy Daniels sobre la trobada sexual amb Trump: "Es va interposar entre jo i la porta, no de forma amenaçant"
    La declaració de l'actriu Stormy Daniels aquest dimarts al tribunal de Manhattan ha estat tensa: el seu testimoni ha provocat diverses enganxades entre la defensa i l'acusació sobre el grau de detalls que havia de donar sobre la seva relació amb l'expresident Donald Trump, a més que ha provocat la ira del magnat en diverses ocasions. Un dels moments més delicats ha estat quan Daniels ha explicat una trobada sexual amb Trump a un hotel el 2006. L'actriu ha explicat que la seva idea era marxar, però que quan va sortir del lavabo de la suite de l'hotel on estaven, Trump "es va interposar entre jo i la porta, no de forma amenaçant".
  • Quanta Taylor Swift és massa Taylor Swift?
    No parar de publicar música i ser a tot arreu són dos dels elements que defineixen l'actual Taylor Swift, segurament el fenomen pop més gran de l'última dècada. Però hi ha a qui el triomf dels altres no se li posa gaire bé i, quan de la Pensilvània va llançar el seu darrer àlbum, l'extens The tortured poets departament (siguem sincers, qui té temps d'escoltar 31 cançons en un dia?), va començar a córrer la brama que tanta Taylor Swift era massa Taylor Swift. Haters gonna hate i hi ha persones a qui mai els semblarà que Swift –que acaba d'aconseguir el rècord de ser l'artista amb l'àlbum que més ràpid ha passat els 2.000 milions de streamings a Spotify– haurà fet prou per rebre tota l'atenció de què gaudeix actualment.
  • L'Estat tria Carlos Ocaña com a conseller a Telefónica
    Carlos Ocaña Orbis. Aquest és el nom que el govern espanyol ha triat com a conseller delegat de Telefónica en representació de la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI, l'entitat del ministeri d'Hisenda que gestiona les empreses públiques o amb participació pública), segons ha avançat CincoDías i pogut confirmar l'ARA de fonts coneixedores. Les mateixes fonts expliquen que el seu nomenament serà immediat i serà per cooptació, és a dir, entrarà en substitució d'un dels consellers actuals. D'aquesta manera, Telefónica continuarà amb quinze membres al consell d'administració. De fet, l'any 2021, quan la teleco va reduir a aquesta xifra el seu consell va defensar que ho feia per implementar "millors pràctiques i recomanacions en matèria de govern corporatiu". A més, el fet que el govern espanyol hagi escollit un home fa que el conseller que surti sigui, també, un home per tal de complir amb el percentatge del 40% de dones al consell d'administració.
  • Més concerts i més pressupost artístic per a la nova temporada del Palau de la Música
    El Palau de la Música creixerà en concerts i en pressupost artístic la temporada 2024-2025. Passarà de 3,5 milions d’euros a 4,1 milions i oferirà un total de 318 concerts (inclosos els 162 concerts familiars i escolars), amb obres de 59 compositors catalans i un total de 14 estrenes. "Estem esperonats pels bons resultats de públic, i per això creixem en nombre de concerts i en pressupost. Creixem perquè esperem que el finançament vingui de les mateixes taquilles", assegura el director general del Palau de la Música, Joan Oller. La temporada passada el Palau de la Música va vendre un total de 145.000 entrades, la qual cosa significa un 80% d’ocupació.