Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
ara cat
DISSABTE
80 EURO
EMPORTAT
EL CRIATURES
ARIRAI
MENJADO DE CASA
JORDI
GRAUPERA.
Un referéndum es pot fer
es pot aplicar perque
és el buit
de la democracia espanyola
que podem omplir
PRESIDENT DELS EST ATS UNITS
TRUMP
tanca America
Jura el carrec
amb un discurs
de caracter
populista
ultranacionalista
Un centenar de
detinguts per
les protestes
als carrers de
Washington
Oferta del
L'Estat avalan La Fiscalia
investiga la
Govern a la
l'expansió
CUP: 3.500
del cava
pujada del preu
extremeny
de la llum
mestres més

Noticias
  • Catalunya hauria de recaptar tots els seus impostos? Què en diuen els partits?
    La reforma del model de finançament autonòmic ha tornat al centre de l'actualitat política arran de la proposta de "finançament singular" presentada per la Generalitat a mitjan març, segons la qual Catalunya passaria a recaptar el 100% dels impostos.
  • Pòdcast: 'Madrid, paradís fiscal dels rics?'
    S'ha batejat amb el nom de llei Mbappe, però beneficiarà tots els estrangers rics que s'instal·lin a Madrid: podran desgravar-se el 20% de l'IRPF si fan inversions a la capital.
  • La lletra petita de la continuïtat de Xavi Hernández al Barça
    Una setmana més tard de l'escenificació pública de la continuïtat de Xavi Hernández a la banqueta del Barça, les ferides internes que ha provocat la decisió estan en vies de guariment. El president executiu culer, Joan Laporta, confiava que l'entrenador fes marxa enrere en la seva decisió de plegar –així ho havia manifestat en diverses entrevistes–, però necessitava l'aval dels resultats per defensar aquesta posició davant dels seus col·laboradors més crítics amb la tasca de l'egarenc. Aquest argument va saltar pels aires amb la desfeta contra el PSG a la Lliga de Campions, que era el principal motor d'il·lusió del barcelonisme, i va rebre l'estocada final al Bernabéu, on l'equip va caure per 3-2 i va dir definitivament adeu a la Lliga.
  • Quan no tens la mare que t’agradaria
    Aquests dies les xarxes s’omplen de missatges plens d’amor i d’homenatge a les mares. Una simple ullada als nostres feeds es pot convertir en una successió de fotografies antigues de dones somrients, mares amb nadons als braços, àvies amb els seus fills i nets... "Gràcies, mama, ets la millor" és el que intenten transmetre els textos que les acompanyen.
  • Calia fer una altra sèrie sobre el cas Asunta?
    Com els assassins, els creadors de sèries tornen un cop i un altre al lloc del crim. Carles Porta estrenava a TV3 aquest dilluns 29 d’abril Tor, la seva enèsima revisió dels successos que van sacsejar aquest llogarret pirinenc als anys noranta. Mentrestant, a Netflix triomfa la dramatització del cas Asunta, sobre el qual ja es va dur a terme un true crime documental el 2017, Lo que la verdad esconde: El caso Asunta (Operación Nenúfar). La plataforma segueix la línia d'El cuerpo en llamas, també una variant de ficció a partir, en part, dels episodis que havia dedicat a l’afer el mateix Porta a Crims.