Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
BIENESTAR SOCIAL
Govern i ajuntaments pacten contra la pobresa
energética i insten les companyies a afegir-s'hi
r a MESCARA
El preu majorista de l'electricitat
El ministeri nomésestudia actuar
marcara avui un nou maxim des sobre la tarifa del gas, tot i acceptar
DIVENDRES
20 DEL20" del canvi de sistema de l'any 2013
que en la practica hi influira poc
TAMELNERERA
LITERATURA
Sepultatsal hotel per una allau
Una gegantina allau probablement desencadenada pels terratremols de dimecres al centre dItalia va
colgar un hotel de muntanya als Apenins amb un trágic balanc provisional de 4 morts i26 desapareguts
XAVIER
Govern i CUP ultimen l'acord
en la partida d'ensenyament
EL BARCA
dels pressupostos
TRENCAEL
La conjuminació de eerts
assoliments amb el fet que
MALEFICI
Els cupaines es mantenen enla negociació
hagi estat un president
negre dona al mandat
DANOETA
toti la negativa derexecutiu a tocarriRPF
dObama un caracter

Noticias
  • Arrenca SuperCampus, la plataforma educativa en català de 3Cat i la Generalitat
    La plataforma educativa en català del 3Cat i la Generalitat, anomenada SuperCampus, ja és una realitat. Des d'avui ja es pot accedir als més de 450 continguts educatius audiovisuals adreçats als docents, però també a famílies i alumnes que vulguin un suport d'estudi a casa. La iniciativa, presentada aquest dijous a l'Escola Can Fabra de Barcelona, té com a objectiu convertir-se en referent de la comunitat educativa a Catalunya i donar resposta a la manca d'oferta en català, que es va fer palesa especialment durant la pandèmia.
  • "Estem a quilòmetres de distància i fem xarxa per ajudar-nos”
    L’artesania està històricament relacionada amb el treball manual, i molt vinculada amb una tradició heretada dels mestres avantpassats. Cistellers, terrissaires, ebenistes, ferrers, vidriers i teixidors són alguns dels oficis artesans més popularitzats al llarg de la història. Avui dia, una bona part d’aquests mestres reivindiquen un revulsiu que permeti la seva supervivència en un món primordialment tecnificat i que obri les portes a l’experimentació i a la innovació.
  • Puigdemont no descarta ser president encara que no hi hagi majoria absoluta independentista
    Totes les enquestes del 12-M apunten a un hemicicle fragmentat que requerirà pactes per formar govern després de les eleccions. I, aquest dijous, el candidat de Junts, Carles Puigdemont, s'ha erigit en el presidenciable amb més opcions de reunir els suports. Més que el cap de llista del PSC, Salvador Illa, ha dit. En una roda de premsa organitzada per l'ACN, ha assegurat que només preveu ser president a través d'un pacte entre els partits independentistes, cosa que descarta un govern amb el PSC. Ara bé, també ha assegurat que no descarta ser president encara que el sobiranisme no sumi majoria absoluta. De quina manera? Puigdemont considera que si queda primer dins l'independentisme pot reunir el suport d'almenys Esquerra i la CUP i ser investit a través d'una majoria simple en segona volta. En aquest escenari interpreta que el PSC no bloquejaria la seva elecció perquè la governabilitat de Pedro Sánchez depèn de Junts.
  • Declaració final de Daniel Sancho: la serra comprada hores abans era per tallar cocos
    Tal dia com avui fa nou mesos Daniel Sancho i Edwin Arrieta eren en una habitació d'hotel de l'illa Tailandesa de Koh Phangan. El que va passar aquella nit i les hores posteriors és el que fins avui s'ha intentat esbrinar a través de declaracions, investigacions i un judici que ha acabat a les 11 del matí d'aquest dijous, hora local (matinada de dijous a Catalunya). El judici, que va començar el 9 d'abril, ha quedat vist per a sentència un dia abans del previst per un canvi en la testificació de testimonis.
  • Seat tanca el millor trimestre de la seva història: ven 138.600 cotxes i guanya 226 M€
    Tot i la debilitat del mercat espanyol de l'automòbil, Seat ha iniciat el 2024 amb un fort creixement. Els tres primers mesos d'enguany són el millor trimestre en vendes i beneficis en la història de l'empresa de Martorell. Entre les dues marques –Seat i Cupra– s'han venut 138.600 cotxes del gener al març, un 10,6% més que el mateix trimestre de l'any passat, i s'ha generat un benefici operatiu de 226 milions d'euros, un 57% superior al primer trimestre del 2027.