Portada del periodico Ara:
Sitio web


Recognized text:
GUERRA BRUTA
Una denúncia implica
dos exdetectius de
Método Ben
l'operació Catalunya
La Policia Nacional hauria pagat als
La denunciant, que ara viu als EUA,
ara.cat
investigadors perque espiessin polítics
afirma que ha rebut amenaces
catalans, segons l'exparella d'un d'ells
l perque es desdigui de les acusacions
DIMECRES
130 EUROS
JOSEP
RAMONEDA
Bauman se situava davant
de la paradoxa que a
mesura que avanca el
No al referéndum pactat
procés de globalització
proliferen les fronteres
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, dirigint-se ahir a la tarda a la reunió
FERRANSAEz
amb el vicepresident catala Oriol Junqueras, a qui va reiterar la negativa a parlarsobre un referéndum pactat
Linteres perAndorradels
intellectuals propers al
Nou acord
Investiguen ara
La banca hauraa
catalanisme deiepoca de las
Mancomunitat depassava
de tornar en
sense data,
el pare de la
les relacions culturals
tres mesos les
per traslladar
Nadia per fer-li
CATI CANYELLAS
clausules terra
la Model
fer pornografia
CARLA ALSINA
Els afectats no hauran
El Govern pagara els
Els Mossos troben fotos
Cal posar en evidencia la
nous centres en solars de caire sexual de la filla
de recórrer als tribunals
reproducció d'estercotips
de ge
de propietat munici
entre el material confiscat
nere en processos
per rebre els diners
iladificultat de
fer-los

Noticias
 • Dissabte tranquil a l'espera d'un diumenge més insegur
  El dissabte ha començat amb un cel pràcticament net de núvols arreu i amb unes temperatures que s'han mostrat molt semblants a les d'aquests últims dies, amb fresca només a l'interior i a les valls del Pirineu. A moltes capitals de l'interior, el mercuri a primera hora voltava els 15ºC. És el cas, entre d'altres, de Solsona, Vic, Olot i Moià. A la costa, les mínimes s'han situat a cavall dels 20 i els 25ºC i només al Pirineu s'ha baixat dels 15ºC: 13ºC al Pont de Suert, 12ºC a Viella i 11ºC a Puigcerdà. Avui, a diferència d'ahir i dijous, el risc de xàfecs serà baix i només s'escaparà algun xàfec residual a punts de muntanya del prelitoral sud, és a dir, a les comarques interiors de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Tot i així, és poc probable i, de produïr-se, seria ben poca cosa. En general, doncs, el dissabte serà molt aprofitable
 • "Els mossos, amb la llei", portada d''El Periódico'
  Aquestes són les portades dels diaris de dissabte: El Periódico: "Els mossos, amb la llei"; "Rajoy lliga curt la Generalitat" El Mundo: "Rajoy intervé els comptes de la Generalitat per impedir l'1-O" La Razón: "Rajoy intervé els comptes de la Generalitat per desviar fons a l'1-O" El País: "El govern espanyol bloquejarà les despeses de la Generalitat per a la consulta" Abc: "Villar va impulsar amb Ignacio González una universitat per a la seva 'xarxa clientelar'" La Vanguardia: "El govern central amenaça el finançament de la Generalitat" El Punt Avui: "Amenaça de l'Estat de tancar l'aixeta per l'1-O" ARA: "L'Estat tallarà el finançament si es gasta en l'1-O"
 • Ser dona i fer esport a l’Aràbia Saudita gràcies al Barça
  “Ara es planteja anar en bicicleta pel carrer. Abans ni s’ho plantejava”. És una frase d’un dels informes que va arribar de Jubail, a la costa est de l’Aràbia Saudita, a les oficines de la Fundació del Barça. La monitora descrivia el sentiment d’una nena que havia participat en el programa Futbolnet que el club blaugrana ha desenvolupat des de fa un any amb un grup de 105 noies saudites, d’entre 8 i 11 anys.
 • Els portuguesos i el federalisme peninsular
  ALisboa, s’ha constituït la Lliga Iberista Portuguesa. A través d’aquesta associació, hom procura canalitzar els afanys dels qui pretenen la reorganització de Portugal en el marc d’una Península reestructurada damunt la base de la seva diversitat nacional, sense exclusions ni privilegis. No és pas d’avui que, entre els portuguesos, són fetes aquesta mena de formulacions.
 • L’abstenció afavoreix la victòria del sí a l’1-O
  A poc més de setanta dies del referèndum, la participació seria d’un 67,5% i el sí guanyaria per àmplia majoria a causa de l’abstenció del no. Aquesta és la conclusió del Baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat fet públic ahir, en què pronostica que el sí arribarà al 62,4%, i el no, al 37,6% el pròxim 1 d’octubre. Ara bé, la victòria dels independentistes es basaria en el fet que molts partidaris del no prefereixen no acudir a les urnes.