Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web





Noticias
  • Pedro Sánchez no dimiteix: "He decidit continuar amb més força que mai"
    Pedro Sánchez no dimiteix, malgrat que la seva visita a Felip VI aquest matí podia indicar tot al contrari. "He decidit continuar, amb més força si és possible", ha anunciat en una compareixença institucional a la Moncloa. Han sigut cinc dies de màxima incertesa i dramatisme com poques vegades s'havien vist en les quatre dècades de democràcia. "Demano que la majoria social es mobilitzi com ha fet aquests cinc dies en una aposta decidida per la dignitat i el sentit comú, posant fi a la política de la vergonya", ha manifestat el líder del PSOE. "Mostrem al món com es defensa la democràcia i posem fi al fang mitjançant el rebuig col·lectiu", ha afegit.
  • Pedro Sánchez: "He decidit continuar"
  • Declaració institucional del president Pedro Sánchez
    Després de cinc dies de reflexió per l'"assetjament" de la dreta contra la seva dona, Begoña Gómez, Pedro Sánchez anuncia avui si continua al capdavant del govern espanyol. Una decisió que ha sacsejat la política espanyola i la campanya de les catalanes del 12-M.
  • El BBVA guanya 2.200 milions el primer trimestre de l'any, un 20% més
    Brots verds també al BBVA. El banc que presideix Carlos Torres ha començat el 2024 amb un fort augment dels guanys, de la mateixa manera que el Banc Sabadell i Bankinter. L'entitat bilbaïna ha anotat un benefici de 2.200 milions d'euros durant el primer trimestre de l'any (de gener a març), la qual cosa suposa un 19,1% més que els beneficis registrats el primer trimestre del 2023, tal com ha informat aquest dilluns al matí a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Els resultats tornen a créixer tot i haver assumit ja l'impacte de l'impost extraordinari a la banca del govern espanyol, que aquest any li suposa 285 milions d'euros, un 27% més que la quantitat abonada l'any passat.
  • Gas, llum i aliments continuen encarint el cost de la vida
    L'encariment del gas natural, l'electricitat i l'alimentació han tornat a impulsar a l'alça els preus a Espanya aquest mes d'abril, segons dades avançades de l'índex de preus al consum (IPC, l'indicador que mesura l'evolució del cost de la vida) publicades aquest dilluns per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).