12/11/2021

11/11/2021

10/11/2021

09/11/2021

08/11/2021

07/11/2021

06/11/2021

05/11/2021

04/11/2021

03/11/2021

02/11/2021

01/11/2021



Noticias
  • Ritual de la clara d’ou per a la nit de Sant Joan
    La nit de Sant Joan és una data assenyalada en el calendari per fer rituals i tradicions amb què atraure la bona sort. Banyar-se al mar o cremar els mals auguris a la foguera són algunes de les tradicions que fan moltes persones la nit del 23 al 24 de juny per desfer-se de les coses dolentes i atraure energia positiva.Seguir leyendo....
  • Cinc plantes per foragitar els mosquits de casa aquest estiu
    L’abril és un mes de pluges (tal com diu el refranyer, «a l’abril, aigües mil») i comencen a pujar les temperatures. Els dos factors són el còctel ideal perquè apareguin els mosquits, aquests insectes molestos que ens vampiritzen durant les nits d’estiu.Seguir leyendo....
  • El català, la condició indiscutible per a Aitana Bonmatí al seu nou documental: "Que pugui parlar en la meva llengua ha de ser respectat"
    Aitana Bonmatí presenta aquest juny el documental 'Illuminated', un capítol que ha gravat amb la marca internacional Adidas, on fa un repàs de la seva carrera professional, i també mostra la seva versió més personal, desconeguda per a la majoria dels seus seguidors.Seguir leyendo....
  • Pablo Ojeda, nutricionista, sobre la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "L'ordre importa més del que et penses"
    La nutrició s’ha convertit en una part fonamental perquè les persones puguin mantenir un bon estat de salut i prevenir malalties. Conèixer què menges i com ho fas és vital per seguir una alimentació equilibrada que proporcioni en tot moment els nutrients essencials que el cos necessita per funcionar correctament.Seguir leyendo....
  • Barcelona plora per l’últim forner de Sarrià
    La Barcelona que s’esvaeix, aquesta que agrupa els nostàlgics convençuts que qualsevol temps passat va ser millor, plora avui pel tancament del Forn de Sarrià. L’establiment, obert el 1904 i propietat dels germans Blas i Silvia Aranda, era l’última fleca artesanal que quedava al carrer Major de Sarrià, pres ara pels reis del pa congelat i franquiciat. Lluny queden els anys de principis del segle XX, quan la vida de la vila que després es va annexionar a Barcelona girava entorn de la plaça, l’església i el comerç local. Els forners, a més, gaudien d’un gran respecte, mai estaven mancats d’aprenents i transmetien l’ofici de generació en generació. El paisatge és un altre ara i els germans Aranda deixen el negoci, incapaços de fer front a la competència del pa de baix cost i després de fracassar en la recerca de relleu per a un local que ha sigut l’aliment de sis generacions. Seguir leyendo....