Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico El Periódico de Catalunya(Castellano):
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
másdeporte
alcontrataque
Ya es tarde
ANA PASTOR
apunte
La valentía y los líderes
másdeporte
Entrenadores catalanesS
para el fútbol internacional
Ensaladera Habitat,
por solo 9,95
dindependentistas ANTON COSTAS
CUORE 1
LIBRO-CD4,95
BANDEJAS 9,95BUFANDASABADO
FILOSOFIA 9,957,95E
CONSELL DE CENT 425-427
BARCELONA TEL. 93.265.53.53www.grupozeta.es
www.elperiodico.comDIRECTOR
9 DE FEBRERO DEL 2019
ENRIC HERNANDEZ
GRUPO ZETA
elPeriódico 9
Portazo al diálogo
PARA GENTE COMPROMETIDA
LA LEGISLATURA SEACORTAAVISALA MONCLOA
Páginas 2 a7 y editorial
El independentismo rechaza lEl PP Ilama a cerrar filasGobierno de forzar la ruptura
elplan negociador de Sánchery con la manifestación por los ataques de la derecia
pone enjaquelos Presupuestos
ILa Generalitat acusa al
por los ataques de la derecha
Discordia en el PP por el ataque ala mntertupocn delecho
de Casado a la ley del aboo
a la interrupción del
embarazo es contestada
dentro y fuera del partido
PANORAMA Páginas 18 y 19
MARCVILA
La vigilancia
de juzgados
deja sin
atrullas a
los Mossos
COSAS DE LA VIDA
Páginas 28 y 29, y editorial
BCN rectifica
y expropiara
las casas de
Encarnació
Fallo mortal
en Rodalies
COSAS DE LA VIDA
Páginas 32 y 33
Dia anuncia
el despido
a maquinista fallecida y cien heridos en un choque
frontal de dos trenes enla R-4, en Sant Vicenç de Castellet
COSAS DELA VIDA Páginas 26 y 27
de 2.100
trabajadores
PANORAMA Páginas 20 y 21

Noticias
  • Junts aturem la PPA
    Gràcies a un sistema de vigilància sanitària sòlid i a la implicació de tots els agents implicats, la malaltia es va identificar de manera ràpida, permetent aplicar, des del primer moment, els protocols previstos.Seguir leyendo....
  • L’estella forestal escalfa els poliesportius de Manresa
    A Manresa, la transició energètica connecta amb la neteja forestal i la prevenció d’incendis. La calefacció i l’aigua calenta del Complex Esportiu Vell Congost i del pavelló del Nou Congost es nodreixen des d’aquest any d’una xarxa de calor alimentada per dues calderes d’estella forestal de 1.600 kW de potència. Hem millorat molt la quantitat d’aigua calenta i el rendiment de la calefacció, i estem estalviant uns 60.000 euros anuals, explica Soledad Pérez, tècnica esportiva municipal. Seguir leyendo....
  • El preu de la vivenda puja un 12,8% l’últim any i marca el seu creixement més gran des de la bombolla
    El preu de la vivenda ha registrat en el tercer trimestre una pujada del 12,8%, un creixement històric i el segon més alt en xifres interanuals des del primer trimestre del 2007, quan es va arribar al preu màxim, segons les dades publicades aquest divendres per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Comprar una casa ara és ja prop d’un 21% més car que fer-ho abans de l’esclat de la bombolla.Seguir leyendo....
  • Aposta per la cuina d’arrel
    Els restaurants dels hotels de Barcelona treballen directament amb una gran varietat de productors que representen la diversitat agrícola i artesanal de Catalunya. Entre tots ells, destaquen les verdures i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat, distribuïdes per cooperatives com Soublim; els tomàquets Monterosa, cultivats a les costa catalanes; les carns i embotits elaborats en empreses familiars com Cal Tomàs, a la Pobla de Segur; o el peix que arriba diàriament des de llotges tan importants com la d’Arenys de Mar, Blanes o Barcelona, entre altres productors. Aquesta selecció d’ingredients permet oferir plats que defineixen a la perfecció el sabor gastronòmic català.Seguir leyendo....
  • Un poble vora el mar que abraça el Nadal
    El poble costaner de Barcarès, al Rosselló (sud de França), situat a uns 60 quilòmetres de la frontera, es transforma per complet cada mes de desembre. Els seus passejos marítims i els carrers que envolten el port es converteixen en un gran mercat nadalenc a l’aire lliure, un espai que combina atraccions, gastronomia i espectacles. El contrast entre l’ambient mariner i l’estètica hivernal converteix aquest destí en un lloc singular i atractiu per als amants del Nadal.Seguir leyendo....