al contrataque primera fila Página50 On Barcelona manana El caso de los presupuestosCruz y Banderas, a por los Globos de Oro otra cena deNueva entrega de la empresa es posible batería Magefesa ANTONIO FRANCO www.elperiodico.comDIRECTOR CONSELL DECENT 425-427 BARCELONA. TEL 93.265.53.53www.grupozeta.es 7 DE DICIEMBRE DEL 2018 ENRIC HERNANDEZ GRUPO ZETA elPeriódico 7 PARA GENTE COMPROMETIDA LA CLAVE SERÁ EL DEBATE DE TOTALIDAD DE LAS CUENTAS TEMA DEL DÍA Páginas 2 a 7 y editorial Sánchez calcula que resistirá hasta otoño JOSÉLIS ROCA lEl presidente aspira a negociar el Presupuesto con ERCy PDECat a l primeros de año El Rey defiende el espíritu conciliador de la Constitución IEI PP plantea un gobierno con Cs y el apoyo externo de la ultraderecha l en Andalucía El Rey, junto a la Reina y sus hijas, es ovacionado en el Congreso tras su discurso de conmemoración del 40° aniversario de la Constitución ICONNA/GLORIA SANCHEZ Las vallas de DETENIDA EN CANADAÁ Trump reta a China con el arresto de la heredera de Huawei Desplome en las la breve tregua en la Ceuta y Melilla, sin cuchillas a partir de enero TU PISO COSAS DE LA VIDA -Página 33 desde 1984 Cerco policial en Madrid alos hinchas violentos Arras en 48h Resto ante notario Una diputada de la CUP, entre los lesionados en Girona foto) y Terrassa. bolsas al quebrarse 27 heridos al reprimir los guerra comercial River y Boca Mossos 2 protestas contra Vox |lde PANORAMA Páginas 20 y 21 93 306 90 90 www.donpiSO.com PANORAMA PRIMERA FILA Páginas 14 y 15, y editorial Páginas 42y 43
Día anterior Día siguiente 


Recognized text:
Noticias
- "Imprescindible": els elogis al millor restaurant de Tarragona segons Tripadvisor
El marisc i els arrossos són un imprescindible de la gastronomia de Tarragona. I el restaurant El Pòsit Del Serrallo, ubicat al barri pesquer més conegut de la ciutat, s'ha consolidat com el millor establiment hostaler segons Tripadvisor per les seves paelles i el seu peix de primera qualitat.Seguir leyendo.... - Obligatòries des del gener: aquests són els preus de les balises V16 connectades amb la DGT
Cada vegada queden menys dies perquè entri en vigor l’obligatorietat de les balises V16 connectades amb la DGT. A partir del pròxim 1 de gener de 2026, tots els vehicles que circulin per Espanya hauran de substituir els tradicionals triangles d’emergència per aquests nous senyals lluminosos geolocalitzats, capaços de comunicar automàticament la ubicació del vehicle aturat a la plataforma DGT 3.0.Seguir leyendo.... - ¿Quant es queda Hisenda d'un premi de la Loteria de Nadal el 2018?
Els premis de la Loteria de Nadal 2018 pagaran aquest any menys impostos. Fins al 2017, els primers 2.500 euros guanyats en aquest sorteig estaven exempts de pagar Hisenda, però una esmena de Ciutadans als Pressupostos Generals de l’Estat del 2018 ha elevat el mínim exempt a 10.000 euros. El gravamen, no obstant, continua sent el mateix: un 20%.Seguir leyendo.... - CaixaBank es proposa ser "aliat estratègic" d’un sector "clau"
Carina Termens, directora d’AgroBank en la direccióterritorial de Catalunya de CaixaBank, va recordar durant la jornada els programes que l’entitat financera destina per impulsar el sector primari. Termens va insistir que es tracta d’un "sector clau que no només és important per a la generació de recursos econòmics i crear llocs de treball", sinó perquè al seu torn "ajuda a vertebrar el teixit social a Catalunya". Per això, va apuntar, "volem ser aliats estratègics".Seguir leyendo.... - El sector agroalimentari s’autoimposa innovació i unió davant el repte climàtic
¿Com es pot congeniar la necessitat de ser sostenibles per afrontar amb valentia el canvi climàtic i continuar sent rendibles? ¿Quines són les principals preocupacions del sector sobre l’efecte de la revolució del clima en les seves explotacions? ¿En què cal avançar encara més profundament? ¿Què pot fer l’Administració? Aquestes van ser algunes de les qüestions que es van plantejar en el transcurs de la jornada Planeta Agro, la veu del món rural a la Catalunya central, impulsada per Agrobank en col·laboració amb el celler Abadal i amb l’organització de Regió7, EL PERIÓDICO i Prensa Ibérica. La jornada, celebrada al celler del Bages, va reunir quatre experts del sector agroalimentari que, des dels més diversos àmbits, van abordar el present i el futur de l’agricultura, clau per a Catalunya.Seguir leyendo....
Sitio web