Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico El Periódico de Catalunya(Castellano):
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
0RTGONDELO OR CEN 35wuptolao.com
GRUPO ZETA
el Periódico 19
PARA GENTE COMPROMETIDA
LOS PREPARATIVOS DE LA BATALLA DE BARCELONA
Valls ofrece su campa
al 'gurú' de Maragall
TEMA DEL DÍA
Páginas 2 a4
Trata el fichaje del equipo de
Xavier Roig antes de oficializar PERFIL Lahabilidad
su candidatura a alcalde de BCN del camaleón
intenta atraerse al PPpara que
su bandera no se limite a Cs
JOSE LUIS ROCA
Ardid legal
de Sánchez
para sacar
adelante el
Presupuesto
EIPSOE intenta eliminar
el poder de veto del
Senado através de una
ley antiviolencia degénero

Noticias
  • Junts aturem la PPA
    Gràcies a un sistema de vigilància sanitària sòlid i a la implicació de tots els agents implicats, la malaltia es va identificar de manera ràpida, permetent aplicar, des del primer moment, els protocols previstos.Seguir leyendo....
  • L’estella forestal escalfa els poliesportius de Manresa
    A Manresa, la transició energètica connecta amb la neteja forestal i la prevenció d’incendis. La calefacció i l’aigua calenta del Complex Esportiu Vell Congost i del pavelló del Nou Congost es nodreixen des d’aquest any d’una xarxa de calor alimentada per dues calderes d’estella forestal de 1.600 kW de potència. Hem millorat molt la quantitat d’aigua calenta i el rendiment de la calefacció, i estem estalviant uns 60.000 euros anuals, explica Soledad Pérez, tècnica esportiva municipal. Seguir leyendo....
  • El preu de la vivenda puja un 12,8% l’últim any i marca el seu creixement més gran des de la bombolla
    El preu de la vivenda ha registrat en el tercer trimestre una pujada del 12,8%, un creixement històric i el segon més alt en xifres interanuals des del primer trimestre del 2007, quan es va arribar al preu màxim, segons les dades publicades aquest divendres per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Comprar una casa ara és ja prop d’un 21% més car que fer-ho abans de l’esclat de la bombolla.Seguir leyendo....
  • Aposta per la cuina d’arrel
    Els restaurants dels hotels de Barcelona treballen directament amb una gran varietat de productors que representen la diversitat agrícola i artesanal de Catalunya. Entre tots ells, destaquen les verdures i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat, distribuïdes per cooperatives com Soublim; els tomàquets Monterosa, cultivats a les costa catalanes; les carns i embotits elaborats en empreses familiars com Cal Tomàs, a la Pobla de Segur; o el peix que arriba diàriament des de llotges tan importants com la d’Arenys de Mar, Blanes o Barcelona, entre altres productors. Aquesta selecció d’ingredients permet oferir plats que defineixen a la perfecció el sabor gastronòmic català.Seguir leyendo....
  • Un poble vora el mar que abraça el Nadal
    El poble costaner de Barcarès, al Rosselló (sud de França), situat a uns 60 quilòmetres de la frontera, es transforma per complet cada mes de desembre. Els seus passejos marítims i els carrers que envolten el port es converteixen en un gran mercat nadalenc a l’aire lliure, un espai que combina atraccions, gastronomia i espectacles. El contrast entre l’ambient mariner i l’estètica hivernal converteix aquest destí en un lloc singular i atractiu per als amants del Nadal.Seguir leyendo....