Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
ESPORTS
Márquez,
sis vegades
campi0
Amb només 24 anys, el pilot de Cervera
guanya el seu quart titol de MotoGP, el
sisè en total sumant totes les categories
ara.cat
CRISI A L'AJUNTAMENT
I3 DE NOVEMBRE DEL 2017
Colau trenca
amb el PSC
Les bases de BComú decideixenL'alcaldessa s'aboca a pactes
la ruptura pel suport socialista
puntuals amb la resta de
formacions del consistori
a l'aplicació de l'article 155
CARME
COLOMINA
ARTICLE DE JAUME COLLBONI P. 23
"Per Barcelona, des de l'esquerra"
Amb Donnld Trump
la retòrica gannya de llarg
la politieas amenaces,
xenolobia i impulsivitat
sense estratégia
La CUP es
presentarà en
solitari el 21-D
ANTONI BATISTA
Es nega lexistència de
políties perdegradar-los a
democracia del seu pitjor
delicte contra ella matem
Elpartit creu que no té sentit fer boicot ales
eleccions si ERCiel PDECat també hi concorren
MARCMURTRA
engiyer industrial ARA
O entre tots refredem
els ànims i ens esforcem
a ser més empatics, o en
un futur ens lamentarem
Sallunya lopció de la lista únicaials comicis
hi haurà tres candidatures independentistes
de les consequències

Noticias
  • Història culinària explicada per les nostres àvies
    La cuina de Nadal catalana és molt més que un conjunt de plats associats a aquestes dates. És un relat compartit de receptes imprescindibles que travessa segles, territoris i famílies, moltes de les quals no s’han après als llibres ni a les escoles de cuina, sinó a casa, observant. Mirant com una àvia remenava una cassola sense rellotge o com una mare sabia que el rostit ja estava a punt només per l’olor. 
  • Gaudir de la tradició sense excessos
    Llargs àpats, plats abundants i una sensació d’excés que sovint s’allarga més enllà dels dies estrictament festius. Això és el que es repeteix any rere any cada Nadal, però el problema no és tant el que mengem el 24, el 25 o el 26 de desembre, sinó la manera com afrontem tot el període nadalenc. “Tenim el concepte que són tres setmanes de menjar molt, quan en realitat els àpats especials són puntuals”, recorda la nutricionista Bàrbara Romano. El risc, diu, és anar sumant torrons que sobren, aperitius constants i una rutina que s’allunya de l’alimentació habitual.
  • Possibles solucions a la crisi de l'habitatge
    Arran del Pla territorial sectorial d'habitatge de la Generalitat de Catalunya i amb la voluntat de reflexionar sobre la relació entre l’economia i la crisi habitacional al nostre país, l’ARA, en col·laboració amb el Govern de la Generalitat, ha organitzat un seguit de debats al voltant de l'habitatge. El passat 19 de desembre, la periodista Laura López va moderar la darrera taula, titulada Habitatge i economia, amb Agustí Sala, periodista especialitzat en economia i adjunt de direcció de l’ARA, i Fernando Trias de Bes, economista col·laborador del diari des de fa més de 15 anys.
  • El mercat, l'aliat d'un Nadal més conscient
    Al mercat no només s’hi va a comprar, sinó també a preguntar, a contrastar i a prendre decisions. En un moment de l’any marcat pels excessos, els paradistes esdevenen prescriptors clau per cuinar amb sentit, respectant la tradició i ajustant el pressupost sense renunciar a la qualitat.
  • S’acosta Nadal (1979)
    Nota periodística completa de Joan Fuster (Sueca, País Valencià, 1922 - 1992) a Qué y Dónde (17/23-XII-1979), guia setmanal d’espectacles i serveis on l'assagista i periodista publicava textos breus d’opinió que definia així: “No són papers genials, sinó d’anar per casa”. Els escrivia en valencià, amb referències a l’actualitat política i a la cultura catalana.