Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
INVESTIGACIO
De Alfonso va
contractar expolicies
vinculats a l'operació
Catalunya
ara.cat Antifrau va llogar una empresa de la trama del comissari Villarejo
Investigación y Detección SL va
El defenestrat director assegura
DIMARTS
fer els escombratges electronics que no recorda per que l'oficina
no va recórrer als Mossos
del despatx, el cotxe i el domicili
130 EUROS
d'Esquadra per fer la feina
de l'exdirector de l'OAC
TRUMP
CEDEIX
Obama trenca el
silenci: "Estanen
joc els valors
americans
SALVADOR
CARDUS
Combatre la desinformaci
hauria de ser un objectiu
principal en qualsevol
"Deja-vu'
a una democracia
de qualitat
estival
NALANINARMANLAN
al 0800
washington haderrocat
els governs laics de
l'Afganistan, l'IraqiLíbia
per installaren lloc
repúbliques islamiqu
TCNi Boboli recuperen les seves
Catalunya
eccions d'estiu en l'obertura
patir més
de la Barcelona Fashion
ALBERT BRANCHADELL
onades de
calor pel
Quina taxa de participació
han tingut els referendums
canvi climatic
d'autodeter
en tots els casos
europeus recents?

Noticias
  • Història culinària explicada per les nostres àvies
    La cuina de Nadal catalana és molt més que un conjunt de plats associats a aquestes dates. És un relat compartit de receptes imprescindibles que travessa segles, territoris i famílies, moltes de les quals no s’han après als llibres ni a les escoles de cuina, sinó a casa, observant. Mirant com una àvia remenava una cassola sense rellotge o com una mare sabia que el rostit ja estava a punt només per l’olor. 
  • Gaudir de la tradició sense excessos
    Llargs àpats, plats abundants i una sensació d’excés que sovint s’allarga més enllà dels dies estrictament festius. Això és el que es repeteix any rere any cada Nadal, però el problema no és tant el que mengem el 24, el 25 o el 26 de desembre, sinó la manera com afrontem tot el període nadalenc. “Tenim el concepte que són tres setmanes de menjar molt, quan en realitat els àpats especials són puntuals”, recorda la nutricionista Bàrbara Romano. El risc, diu, és anar sumant torrons que sobren, aperitius constants i una rutina que s’allunya de l’alimentació habitual.
  • Possibles solucions a la crisi de l'habitatge
    Arran del Pla territorial sectorial d'habitatge de la Generalitat de Catalunya i amb la voluntat de reflexionar sobre la relació entre l’economia i la crisi habitacional al nostre país, l’ARA, en col·laboració amb el Govern de la Generalitat, ha organitzat un seguit de debats al voltant de l'habitatge. El passat 19 de desembre, la periodista Laura López va moderar la darrera taula, titulada Habitatge i economia, amb Agustí Sala, periodista especialitzat en economia i adjunt de direcció de l’ARA, i Fernando Trias de Bes, economista col·laborador del diari des de fa més de 15 anys.
  • El mercat, l'aliat d'un Nadal més conscient
    Al mercat no només s’hi va a comprar, sinó també a preguntar, a contrastar i a prendre decisions. En un moment de l’any marcat pels excessos, els paradistes esdevenen prescriptors clau per cuinar amb sentit, respectant la tradició i ajustant el pressupost sense renunciar a la qualitat.
  • S’acosta Nadal (1979)
    Nota periodística completa de Joan Fuster (Sueca, País Valencià, 1922 - 1992) a Qué y Dónde (17/23-XII-1979), guia setmanal d’espectacles i serveis on l'assagista i periodista publicava textos breus d’opinió que definia així: “No són papers genials, sinó d’anar per casa”. Els escrivia en valencià, amb referències a l’actualitat política i a la cultura catalana.