Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
PROCES SOBIRANISTA
Art. 155
T COMPTE
a ENRERE
ara.cat
idsdandre Pisegencondionesaneces
Rajoy ignora l'oferta de diàleg
inicia els tràmits per
Puigdemont s'obre a negociar
"sense condicions prèvies"
amb un mediador pactat
DIJOUS
E VOCTUBRE DEL 2017
UMKRO 2489
l'autonomia catalana
130 EURCOs
EL SUPLEMENT
COMARQUES
GIRONINES
Trelalladors ambb
POLICIA
AMIA POLICIA NACIONAL
El president espanyol, Mariano Rajoy, va fer el gest de saludar un agent de la Policia Nacional en arribar al Congrés.
ECONOMIA
Els treballadors dels bancs catalans
atrapats entre dos focs
XAVIER
ANTICH
Més de 20 empreses faran
es obres de les Glòries, que
no s'acabaran fins al 2021
CULTURA
SITGES REP ELS
GRANOTOTS DE
LA PELL FREDA'
Peral queel Parlan
de Catalunyn pugui
determinar no hi ha més
legitimitat que "el poble de
Catalunya". Fi del debat

Noticias
  • Dua Lipa s’inspira en els castells en el seu darrer videoclip gravat a Barcelona
    Els castells tenen un gran pol d'atracció que sovint traspassa les fronteres. La darrera a traspassar-les ha sigut Dua Lipa. La cantant londinenca va ser la setmana passada a Barcelona per gravar el videoclip de la cançó Illusion a les Piscines Picornell. En una entrevista a la prestigiosa revista Billboard, ha explicat com es va inspirar en els castells a l’hora de fer-ne la composició.
  • Digue’m com ets i et diré quin ioga et convé
    “El que més m’agrada del ioga és que és una disciplina per a tothom, en què no et sents jutjat per ningú. I m’ajuda a conèixer cada cop més el meu cos i a escoltar-lo”. Així parla Laura Mascaró, de 34 anys, que practica ioga des de fa dos anys. I és que no podem negar que el ioga està en auge. Es podria comparar amb la moda del running fa un temps, quan no es podia anar a cap sopar d'amics o familiars sense parlar-ne.
  • El 'loser' més gran de Wall Street revifa per fi
    Impossible de gestionar ni d'invertir-hi. Així és com els inversors han vist el banc nord-americà Citigroup durant molt de temps. Des de fa més d'una dècada, l'entitat, que va arribar a ser la més gran dels Estats Units, ha estat un cas perdut. Cotitza a la meitat del valor que tenia l'any 2006. És l'únic gran banc nord-americà que aspira a una valoració inferior al seu màxim d'abans de la crisi financera. Trieu qualsevol indicador i Citi serà sempre l'últim en comparació amb els seus rivals. L'entitat té més personal que Bank of America, però només obté un terç dels beneficis.
  • Arrenquen les eleccions més multitudinàries (i llargues) del món
    El país més poblat del món engega aquest divendres la seva maquinària electoral. Fins a 969 milions d'indis estan cridats a votar, des de les urbs mastodòntiques de Nova Delhi o Bombai fins als petits llogarets de l'Índia més rural o del capdamunt de les muntanyes de l'Himàlaia. La logística és tan complexa que la votació no es farà pas en un sol dia, sinó en 44. Els comicis seran els més llargs fets fins ara i tindran set fases, la primera de les quals arrenca aquest divendres a 102 (de 543) districtes electorals de 21 estats. L'última fase serà el dia 1 de juny, però fins al 4 de juny no s'acabaran de comptar tots els vots i es faran públics els resultats.
  • Laporta no sap quin entrenador escollir
    La llista de candidats per ocupar la banqueta del Barça la temporada vinent es va començar a elaborar bastant abans que Xavi anunciés que deixaria el càrrec a l'estiu. Malgrat haver renovat fins al 2025, els mals resultats i els problemes amb el joc havien posat en dubte la seva continuïtat com a tècnic. Abans de Nadal, a l'àrea esportiva ja s'estaven mirant noms per si s'havia de prendre una decisió traumàtica. El cas és que, de la majoria de futuribles, ben pocs tenien opcions reals de convertir-se en entrenadors, o bé perquè tenien contracte amb els seus clubs o bé perquè els seus honoraris no estaven a l'abast de les possibilitats blaugranes. L'únic que estava clar era que, en cas de destitució, Rafa Márquez, el tècnic del Barça Atlètic, es convertiria en l'entrenador interí fins a final de curs. Més enllà, el guió no estava escrit.