Previous Día anterior
Día siguiente Next
Previous
Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web




Recognized text:
EROPORT
d Ultimàtum
als vaguistes
ara.cat
IAGOST DEL 2017
80 EUROS
GUÄRDIA CIVIL
TREBALLADORS
L'Estat envia al Prat més agents Els vi
del cos, que si cal a partir de dilluns una nova assemblea si aturen la
vigilants decidiran demà en
faran control d'equipatges
protesta o fan vaga total
El Parlament
manté el
suspens sobre
la llei del
referèndum
La mesa no inclou
QUADERN D'ESTIU
HI HA VIDA MÉS
SELFIES
la norma el dia 16
Només Xipre
ha creat més
ni-nis que
Espanya els
anys de crisi
EMPORTAT
EL CRIATURES
Trump diu
que l'operació
militar contra
Kim Jong-un
"està a punt"
Encara més creueristes
UN ADE OUE DEIN
Amb mésd'un milió de creueristes el primer semestre de l'any. Barcelona es
consolida com el primer port d'Europa i va camí de superar el seurècord anual

Noticias
  • Els desorbitats costos de l'accident mortal d'Anne Heche que no es poden pagar amb l'herència
    El cinc d'agost del 2022 Anne Heche conduïa el seu Mini Cooper blau pel barri de Mar Vista de Los Angeles. Sense cap explicació aparent, el cotxe va patir un problema tècnic al volant que va fer que l'actriu de Hollywood s'estampés contra una casa residencial. L'impacte de l'accident va encendre el vehicle quan ella encara era a dins. A causa de les cremades, Heche va patir una lesió cerebral que la va deixar en coma fins que una setmana més tard els professionals de l'hospital van recomanar la desconnexió dels aparells que la mantenien viva.
  • L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Sánchez fa la campanya del PSC: del «Tornarà Puigdemont?» al «Plegarà Sánchez?»'
    Pedro Sánchez, hagi estat una qüestió purament personal o no, ha fet caure el seu anunci com una bomba just quan comença la campanya electoral catalana. La carta de Sánchez dient que s’atura a reflexionar i que dilluns dirà si plega em recorda allò que deia Felipe González: que al començar una campanya has de llançar un coet al cel perquè tothom se’l quedi mirant, metàfora que vol dir que tu ets el que ha de dominar la conversa i fer-ho girar tot al teu voltant. Quin candidat portava fins ara la iniciativa emocional, en aquesta campanya? Puigdemont i la possibilitat que tornés a casa després de més de sis anys d’exili. “Tornarà Puigdemont?”, era la pregunta. Des d’ahir al vespre la pregunta és “Plegarà Sánchez?”. 
  • Pujol: "Votaré Puigdemont"
    Pronunciament rellevant poques hores abans que arrenqui oficialment la campanya de les eleccions catalanes. L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha revelat que el 12 de maig votarà Carles Puigdemont. Ho va fer ahir al vespre en un sopar amb militants de Junts a Martorell, des d'on va cridar a donar suport a la candidatura postconvergent: "Votaré Junts. Ara toca Junts. I votaré en Puigdemont", va afirmar.
  • Pau Alabajos, 'Arbres de pols', videoclip
  • Què és Manos Limpias, el sindicat que ha denunciat Begoña Gómez?
    És habitual sentir el nom de Manos Limpias, l'organització al darrere de la investigació contra Begoña Gómez, vinculat a denúncies contra dirigents progressistes i de l'entorn de l'independentisme. Una de les últimes va ser contra Pedro Sánchez per la llei d'amnistia, que el Tribunal Suprem va inadmetre. Es tracta d'un autoanomenat sindicat ultradretà liderat per Miguel Bernad, una figura controvertida no només per la seva ideologia –va ser dirigent del Frente Nacional constituït pel polític franquista Blas Piñar i va ser nomenat cavaller d'honor de la Fundación Francisco Franco– sinó també per la gestió de l'activitat judicial de l'organització.